Δευτέρα, 03 Φεβρουάριος 2020 17:51

ΠΑΜΙΣΟΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 2-0: Διατηρήθηκε στην κορυφή (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Στην πρώτη θέση (μαζί με τον Απόλλωνα) παρέμεινε για ακόμη μια αγωνιστική ο Πάμισος, που χθες κέρδισε στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης τον Τέλλο Αγρα με 2-0.

Η ομάδα της Μεσσήνης παρουσίασε το κακό αγωνιστικό της πρόσωπο, αλλά αυτό δεν της στοίχισε. Κατάφερε και στην κακή της ημέρα να πάρει τους τρεις πόντους και να διατηρηθεί στην κορυφή της Α’ τοπικής. Μπορεί να μην είχε την επιθυμητή απόδοση, αλλά έκανε φάσεις και θα μπορούσε να έχει βάλει γκολ σε κάποιες από αυτές, πέρα από τα δύο που σημείωσε, όμως ο νεαρός τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Παναγιώτης Λάππας δήλωσε “παρών” και με σωτήριες επεμβάσεις γλίτωσε την εστία του από την παραβίαση.

Από την άλλη ο Τέλλος Αγρας που έδειξε καλά στοιχεία και αν συνεχίζει να αγωνίζεται με την ίδια διάθεση και το ίδιο πάθος στη συνέχεια του πρωταθλήματος μπορεί να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία. Εκανε την προσπάθεια του στο χθεσινό παιχνίδι, είχε κάποιες φάσεις όμως όχι από αυτές που λέμε κλασικές ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Η ήττα από τον Πάμισο και τα αποτελέσματα στα άλλα ματς των ομάδων που διεκδικούν την παραμονή τους στην κατηγορία κράτησαν τον Τέλλο Αγρα στην τελευταία θέση.

Φάσεις - γκολ

Στο 12’ ο Χαραλαμπόπουλος εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση έξω από την περιοχή, στην πορεία της μπάλας κινήθηκε ο Κουλόπουλος με αμυντικούς του Τέλλου Αγρα και τον Λάππα όμως κανείς τους δεν τη βρήκε και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-0. Στο 16’ δυνατό συρτό σουτ του Μπορχάν έξω από την περιοχή δεν ανησύχησε τον Λάππα που έπεσε στην πορεία της μπάλας και την μπλόκαρε. Στο 26’ ο Τηλεμάχου προσπάθησε να σκοράρει με σέντρα σουτ, όμως η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Ενα λεπτό μετά σε μπροστινή μπαλιά ο Σαραντόπουλος βγήκε πίσω από τους αμυντικούς μπήκε στην περιοχή έκανε το διαγώνιο σουτ στην κλειστή γωνία του Λάππα η μπάλα χτύπησε πάνω του (στο κεφάλι) και γλίτωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση. Στο 30’ ο Γεωργιόπουλος πάσαρε στον Γρ. Αναστασόπουλο αυτός έκανε την μπροστινή πάσα στον Τηλεμάχου που έκανε τη σέντρα στην περιοχή όμως ο Μπολούν δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 48’ φάουλ του Σαραντόπουλου σχεδόν από τη γωνία της μεγάλης περιοχής η μπάλα έφυγε άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 51’ ο Λακριντής με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 58’ ο Σαραντόπουλος έκανε τη διαγώνια μπαλιά στον Αριστομενόπουλο αυτός μπήκε στην περιοχή σούταρε διαγώνια για να αποκρούσει με τα χέρια ο Λάππας. Στο επόμενο λεπτό ο Σαραντόπουλος προσπάθησε να σκοράρει με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Λάππας εκτινάχθηκε στο οριζόντιο δοκάρι και με τα χέρια απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Στο 69’ ο Κουλόπουλος μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και πριν σουτάρει οι αμυντικοί κατάφεραν να κόψουν την μπάλα, αλλά την έστειλαν πάνω στον Αράπι αυτός σούταρε αμέσως η μπάλα βρήκε στην πλάτη αμυντικού πήρε ύψος και πέρασε κόρνερ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 73’ ο Σαραντόπουλος εκτέλεσε συρτά φάουλ έξω από την περιοχή όμως ο Λάππας κατάφερε να μπλοκάρει. Στο 77’ ο Γεωργιόπουλος με φάουλ από τα πλάγια έστειλε την μπάλα στο πέναλτι σχεδόν, εκεί όπου ήταν ο Γρ. Αναστασόπουλος, που σούταρε αμέσως, όμως η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και απομακρύνθηκε. Στο 93’ ο Τσούκλερης που είχε μπει πριν δύο λεπτά στο παιχνίδι έκανε τη σέντρα και ο Αράπι με διαγώνια κεφαλιά στην απέναντι γωνία διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Δεν έλειψαν τα παραπάνω από τις δύο ομάδες για περιπτώσεις φάουλ και κάρτες που έδειξε ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης. Μάλισα στο 50’ σε έντονη διαμαρτυρία του εκπροσώπου του Τέλλου Αγρα Νίκου Καμπύλη, γιατί λίγο νωρίτερα δεν “τιμώρησε” με κάρτα τον Σαραντόπουλο που έβρισε τα θεία και τον άκουσε όλο το γήπεδο και τους έδειξε την κίτρινη κάρτα λέγοντας του να καθίσει στον πάγκο.

Βοηθοί διαιτητές ήταν οι Μπασιλάρης, Γεωργαντάς.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Σάρι Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Μωράκης, Κουλόπουλος (87’ Πολυχρόνης), Μπορχάν (62’ Αράπι), Σαραντόπουλος (91’ Τσούκλερης), Ντίσα, Βλάχος (80’ Μπαλαούρας).

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λάππας, Μπολούν, Αλεξανδρόπουλος, Πιχιγιόνι, Γεωργόπουλος (80’ Τάρλεφ), Γεωργακόπουλος, Λακριντής (90’ Μαρκόπουλος), Γρ. Αναστασόπουλος, Τηλεμάχου, Γεωργιόπουλος, Π. Αναστασόπουλος (74’ Ραπάι).