Τρίτη, 04 Φεβρουάριος 2020 14:44

Εκοψαν πίτα οι παλαίμαχοι της “Μαύρης Θύελλας” (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Εκοψαν πίτα οι παλαίμαχοι της “Μαύρης Θύελλας” (φωτό)

 

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων της Καλαμάτας που έγινε την Παρασκευή το βράδυ στο “Λιοτρίβι”.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο πατήρ Γεώργιος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λεϊκων, ενώ ο πρόεδρος των παλαιμάχων Μανώλης Θεοδώρου καλωσόρισε τον κόσμο και στον χαιρετισμό του σημείωσε: “H πίκρα και η αγανάκτηση του φίλαθλου κόσμου είναι μεγάλη. Το καλοκαίρι είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία με τον χρηματοδότη της Καλαμάτας κ. Πρασσά και από εκεί και πέρα δεν είχαμε κάποια επαφή. Εμείς πάντα στηρίζουμε την ομάδα. Θα σταθώ όμως στα πολλά λάθη που έγιναν. Όπως τυχοδιώκτες του ποδοσφαίρου ανέλαβαν να οργανώσουν την ομάδα και βλέπετε τα αποτελέσματα. Εύχομαι η ομάδα να βρει το δρόμο της και το σημαντικότερο να παραμείνει στην κατηγορία”.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων των παλαιμάχων Κώστας Παρασκευόπουλος δήλωσε: “Συνεχίζουμε τι δραστηριότητές μας, που αφορούν αγώνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Τον Μάιο έχουμε τις εκλογές και εύχομαι να μπει νέο αίμα στη διοίκηση. Τα νέα μέλη να εκφράζουν την γενιά τους. Πρέπει να συμμετέχουν στο νέο Δ.Σ. άτομα που θα προσφέρουν και όχι για να επιδιώκουν την προβολή. Είχαμε πρόσφατα την απώλεια του συμπαίκτη μας Ηλία Λαγογιάννη που μας πλήγωσε και μας συντάραξε. Συνεχίζουμε τη δράση μας και θέλω να τονίσω πως η οικογένεια των παλαιμάχων της Καλαμάτας θα είναι δυνατή και ζωντανή. Εχουμε μπροστά μας τον φιλικό αγώνα με τον Ίκαρο και το ταξίδι στη Νάξο. Είμαστε κοντά στην ομάδα της Καλαμάτας που περνά δύσκολες στιγμές και ευχόμαστε να βρει το δρόμο της και να παραμείνει τελικά στην κατηγορία».

Ο εκ των προπονητών Νικήτας Παπανικολόπουλος τόνισε: “Εκ μέρους και του άλλου μέλους του τεχνικού τιμ Νίκου Μουλατσιώτη, δίνω τις ευχές μου σε όλους τους παλαίμαχους και φυσικά τους χορηγούς μας, για υγεία και πρόοδο. Εύχομαι στην αγαπημένη μας Μαύρη Θύελλα να βρει το δρόμο της και να παραμείνει στη Γ΄ Εθνική. Τη νέα σεζόν με σωστό σχεδιασμό να διεκδικήσει την άνοδο στη Super League 2”.

Ο Γιώργος Φάββας, που εκπροσώπησε το δήμαρχο, σημείωσε πως στόχος του δήμου είναι να βοηθήσει τη μεγάλη ομάδα πόλης και κάλεσε τη διοίκηση να πάρει σωστές αποφάσεις και να βοηθήσει τη ομάδα να μείνει στην κατηγορία.

Χαιρετισμούς απεύθυναν ακόμη ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΜ Αριστείδης Σταθόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης και ο παράγοντας της ομάδας και πρώην πρόεδρος Γιώργος Ράλλης.

Μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν ο Αγγελος Σκαφιδάς που εκπροσώπησε και τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας, οι παλιοί παράγοντες Σωτήρης Καμπουγέρης, Γιάννης Χουλιάρας, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κουκούτρης, ο παλιός πρόεδρος της Καλαμάτας Παναγιώτης Ανδριανόπουλος, ο γιατρός Γιάννης Στεφανούρης, οι παράγοντες Γιώργος Ράλλης, Θοδωρής Παπαθεοδωρίδης, πολλοί χορηγοί και φίλοι της ομάδας.

Το φλουρί έτυχε στον παλαίμαχο Αντώνη Μαυρέα που κέρδισε ένα κινητό που ήταν προσφορά του παλαίμαχου Παναγιώτη Σερεμέτη.

Υπήρξαν επίσης άλλα δέκα δώρα από τους χορηγούς που που κληρώθηκαν με λαχειοφόρο, και προσφορά 20 μαντήλια και εσάρπες από τον επιχειρηματία και φίλο της ομάδας Βασίλη Μανέτα, τα οποία μοιράστηκαν μετά από κλήρωση.