Πέμπτη, 06 Φεβρουάριος 2020 11:02

Άρης - Ατρόμητος: Στο "Κλ. Βικελίδης" πέφτει η αυλαία της πρώτης φάσης των προημιτελικών

Γράφτηκε από τον

Ο Άρης υποδέχεται τον Ατρόμητο το απόγευμα της Πέμπτης στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος σε ένα παιχνίδι αρκετά ανοιχτό.

Μετά τα τρία πρώτα παιχνίδια ανάμεσα σε Λαμία - Ολυμπιακό 0-0, Παναιτωλικό - ΑΕΚ 1-1 και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκό 2-0 τόσο η ομάδα της Θεσσαλονίκης όσο και αυτή του Περιστερίου θέλουν να κάνουν ένα βήμα πρόκρισης.

Οι δυο τους φέτος έχουν αναμετρηθεί έως τώρα μια φορά, στο φινάλε του πρώτου γύρου στο Περιστέρι με το ματς να λήγει ισόπαλο 2-2.

Φυσικά έχει και ακόμη μια ιδιαιτερότητα από τη στιγμή που ο Σάββας Παντελίδης, πρώην τεχνικός του Άρη, επιστρέφει για πρώτη φορά στο "Κλεάνθης Βικελίδης" από τη μέρα που αποχώρησε από τους "κιτρινόμαυρους".

Και οι δύο ομάδες έχουν σημαντικές απουσίες αφού ο Ένινγκ δεν έχει στη διάθεση του τον Ιντέγε ενώ από την άλλη ο προπονητής του Ατρόμητου δεν υπολογίζει στους Ρισβάνη, Γιακουμάκη και Μανούσο.

Στην αποστολή του Άρη βρίσκονται οι Κουέστα, Τσιλιγγίρης, Ρόουζ, Φραν Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Λάρσον, Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα, Ματίγια, Λούκας Σάσα, Αμπού Μπα, Κορχούτ, Μαρτίνεθ, Τόνσο, Σούντγκρεν, Ντουρμισάι, Δεληζήσης, Φετφατζίδης και Μπακούτσης.

Ενώ για τον Ατρόμητο στη Θεσσαλονίκη έχουν ταξιδέψει 19 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι: Μέγιερι, Στρούγγης, Βέλλιος, Καχίλα, Γκάλο, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Κατράνης, Μάντσον, Κιβρακίδης, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Γούτας, Χαρίσης, Ντε Πο, Ρονάλντο, Μανδάς, Μπαένα και Νταβιώτης.
Πηγή: sport24.gr