Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2020 19:46

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΠΑΜΙΣΟΣ 0-2: Του έσπασε το αήττητο με Κουλόπουλο, Σαραντόπουλο (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΠΑΜΙΣΟΣ 0-2: Του έσπασε το αήττητο με Κουλόπουλο, Σαραντόπουλο (φωτό)

 

 

Παίζοντας μυαλωμένα και όντας αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια ο Πάμισος νίκησε χθες με 2-0 τον Εθνικό στο Μελιγαλά και συνεχίζει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Απόλλωνα.

Αυτή ήταν η 13η νίκη για το συγκρότημα του Γιώργου Καλόμαλου που πήρε συνάμα και μια άτυπη ρεβάνς από τον Εθνικό Μελιγαλά για τον αποκλεισμό στο κύπελλο πριν από περίπου ένα μήνα. Παράλληλα υποχρέωσε τους “κυανόλευκους” στην πρώτη τους εντός έδρας ήττα.

Οι “πράσινοι” δείχνουν συνέπεια στο να παίρνουν αποτελέσματα, μετρούν 6 νίκες και μια ισοπαλία στα επτά τελευταία ματς και πηγαίνουν με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι κορυφής της Κυριακής με τον Απόλλωνα στη Μεσσήνη.

Από την άλλη ο Εθνικός τα πήγε αρκετά καλά στο χθεσινό ματς, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά πλήρωσε δύο αδράνειες στην άμυνα και έμεινε δίχως νίκη για έβδομο σερί ματς!

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν πιο κινητικοί και είχαν καλές στιγμές με τους Κουρούπη, Λάγιο και Καρατζούλια. Από την άλλη ο Πάμισος απείλησε με τους Σαραντόπουλο και Θώδη.

Στο 43’ έγινε το 0-1 μετά από εκτέλεση φάουλ του Σαραντόπουλου και κεφαλιά του Κουλόπουλου.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο δεύτερο μέρος, όμως ο Πάμισος έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 57’ με σουτ του Σαραντόπουλου με την μπάλα να χτυπάει και σε σώμα αμυνόμενου και να αλλάζει πορεία (0-2).

Ο Εθνικός στη συνέχεια πίεσε, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει ένα γκολ και να μπει εκ νέου στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Η πιο μεγάλη ευκαιρία του ήταν στο 87’ με την εκτέλεση φάουλ του Κουρούπη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Τόσκα.

Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Γ. Μιχαλόπουλο και Γεωργαντά.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Λίβας, Μακρής (75’ Ντεμίρι), Καλύβας (75’ Καλογερόπουλος), Φέστας, Σεμούρη (75’ Λυμπερόπουλος), Χαραλαμπόπουλος, Τσουκαλάς, Καρατζούλιας, Κουρούπης, Λάγιος, Σαραντόπουλος (65’ Μουρούσιας).

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Μωράκης (85’ λ. τρ. Βλάχος), Κουλόπουλος (75’ Αράπι), Μπορχάν (75’ Ντίσα), Σαραντόπουλος (90’ Πολυχρόνης), Παπαδόπουλος, Θώδης.