Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2020 21:25

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 1-0: Ζωντανός για την παραμονή με Τηλεμάχου στο 90’

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 1-0: Ζωντανός για την παραμονή με Τηλεμάχου στο 90’

 

Με γκολ του Θανάση Τηλεμάχου στο 90’ ο Τέλλος Αγρας νίκησε με 1-0 τη Σπερχογεία στο ντέρμπι ουραγών στην Α’ τοπική και έμεινε ζωντανός για την παραμονή!

Αυτή ήταν μάλιστα η πρώτη εντός έδρας νίκη για την ομάδα των Γαργαλιάνων και η δεύτερη στο πρωτάθλημα μετά από αυτή με τον Τσικλητήρα.

Ο Αγρας κέρδισε ξανά μετά από τρεις μήνες σ’ ένα ματς που είχε δύναμη, ένταση και φαινόταν ότι θα κριθεί στο γκολ.

Η Σπερχογεία είχε οριζόντιο δοκάρια σε σουτ του Ηρακλή Καραχάλιου στο 70’ και μια μεγάλη ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη στο β’ μέρος (τετ α τετ απέκρουσε ο Λάππας), ενώ δοκάρι (οριζόντιο) είχε και ο Αγρας σε φάουλ του Γεωργιόπουλου στο 80’ και επίσης μία μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε (έδιωξαν οι αμυντικοί στη γραμμή).

Τελικά βρήκε το γκολ στο 90’ με σουτ του πρώτου σκόρερ (με πέντε γκολ) της ομάδας Θανάση Τηλεμάχου, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται ότι έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ στο Δασκαλάκη.Μετά το γκολ αποβλήθηκαν οι Πετράκος και Γρ Αναστασόπουλος.

Να σημειωθεί ότι στο 55’ ο ρέφερι Καυκάς που είχε βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Τζεμαλάι διέκοψε το ματς, γιατί από την κερκίδα πετούσαν νερό στο βοηθό.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λάππας, Μπολούν, Αλεξανδρόπουλος, Γεωργόπουλος, Γεωργακόπουλος (68’ Σωτηρόπουλος), Λακριντής (75’ Ραπάι), Γρ. Αναστασόπουλος, Πιχιγιόνι, Τηλεμάχου (95’ Βελισσάρης), Γεωργιόπουλος, Π. Αναστασόπουλος (93’ Τάρλεφ). .

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Καλλιντέρης, Κοστρίβας, Ευθ. Δωδεκάτος, Πετράκος, Δασκαλάκης, Μούσα, Κάγιας (70’ Κοτσιλιέρης), Μπάλλας, Οικονομόπουλος, Ηρ. Καραχάλιος, Σαούτης (91’ Δικαίος).