Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 18:42

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 2-0: Στο ρελαντί επικράτησαν οι γηπεδούχοι

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 2-0: Στο ρελαντί επικράτησαν οι γηπεδούχοι

Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση η Κυπαρισσία κέρδισε χθες το απόγευμα στην έδρα της τον Ολυμπιακό Ανάληψης με 2-0.

Ο Α.Ο.Κ. μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες και διατήρησε τις ελπίδες της για διεκδίκηση του τίτλου. Πέρα από τα δύο γκολ είχε πολλές ευκαιρίες για να νικήσει με μεγαλύτερο σκορ, με τους Κολλιά, Γεωργιόπουλο, Μπουρλάκη, Μπάρκα, ενώ δεν αξιοποίησε τα δύο πέναλτι που κέρδισε στο δεύτερο μέρος.

Ο Ολυμπιακός Ανάληψης δεν είχε εύκολο έργο απέναντι σε μια από τις διεκδικήτριες του τίτλου, ενώ αγωνίστηκε με ελλείψεις, καθώς δεν έδωσαν το παρών οι έμπειροι παίκτες Γουλιέλμος Αντωνίου, Βασίλης Αλεβίζος, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι ο Νίκος Πατσιώτης, ο οποίος τελικά δεν αγωνίστηκε. Ετσι με τα παραπάνω προβλήματα, οι ερυθρόλευκοι έκαναν μια αξιοπρεπή εμφάνιση και αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του ματς προσπαθώντας να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Εχουν παράπονα από το διαιτητή Γκούμα για πέναλτι που δεν τους έδωσε στο 10’ όταν ο Κρεμύδας βρέθηκε στο έδαφος από σπρώξιμο του Μπουτσικάκη, αλλά και σε χέρι του Μιτρόφ στο 20’ όταν ο Σκαφιδάς έκανε τη σέντρα για τον Μπούνα. Επίσης φωνάζουν και για τα δύο πέναλτι που έδωσε στους γηπεδούχους, υποστηρίζοντας ότι και στις δύο περιπτώσεις δεν υπήρχε παράβαση.

Τα γκολ

Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σημείωσαν με ισάριθμα σουτ οι Σπυρόπουλος στο 29’ και Κωνσταντόπουλος στο 88’.

Δύο πέναλτι έπιασε ο Κατσίποδας!

Στο 70’ ο Σπυρόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μαυροειδάκο και ο διαιτητής Γκούμας σφύριξε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Κωνσταντόπουλος για να αποκρούσει ο Κατσίποδας. Στο 75’ ο Μπουρλάκης ανατράπηκε από τον Κατσίποδας και πάλι ο Γκούμας σφύριξε την εσχάτη των ποινών. Το εκτέλεσε ο Μπουρλάκης, αλλά ο Κατσίποδας κατάφερε και πάλι να αποκρούσει!

Η πιο αξιόλογη φάση των γηπεδούχων ήταν στο 28’ ο Σκαφιδάς “έκοψε” την μπάλα στον Χαρμπίλα, αλλά πριν σουτάρει για να απειλήσει την εστία του Παπά, τον πρόλαβε αμυντικός και έδιωξε.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παπάς, Ανδρουτσής, Ζαφείρης (65’ Χριστόπουλος), Μιτρόφ, Μπουτσικάκης, Καμαρινός, Σπυρόπουλος, Μπουρλάκης (85’ Τάνεφ), Γεωργιόπουλος (80’ Κοσμόπουλος), Κόλλιας (46’ Μπάρκας), Κωνσταντόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Μωραγιάννης, Κρεμύδας, Δουρούμης, Μαυροειδάκος, Γιαννόπουλος (92’ Βλαχάκης), Κουκούτσης, Παπαβασιλόπουλος, Χαρμπίλας (57’ Τσώνης), Σκαφιδάς (70’ Κ. Αλεβίζος), Μπούνας.