Δευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2020 18:56

ΕΡΑΝΗ – ΜΕΘΩΝΗ 2-1: Καθάρισε σε 7 λεπτά με Βέλλη (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΜΕΘΩΝΗ 2-1: Καθάρισε σε 7 λεπτά με Βέλλη (φωτό)

 

Τα δύο γκολ του Γιώργου Βέλλη στο πρώτο 20λεπτο σχεδόν του αγώνα, αποδείχτηκαν αρκετά ώστε να δώσουν τη νίκη στην Εράνη, η οποία κέρδισε το Σάββατο στα Φιλιατρά τη Μεθώνη με 2-1.

Ο 25χρονος επιθετικός σε διάστημα 7 λεπτών κατάφερε να στείλει δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα και να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές. Από εκεί και μετά ο Κώστας Λυμπερόπουλος, που δεν είχε στη διάθεση του, τους Μπουρδέκα (τραυματίας), Οικονομόπουλο (επαγγελματικές υποχρεώσεις), είδε να βγαίνει εκτός αγώνα με θλάση ο Χρονόπουλος σχεδόν στο τέλος του α’ μέρους, έκανε σωστή διαχείριση στο υπόλοιπο του αγώνα, ώστε να διατηρήσει η ομάδα του το υπέρ της σκορ και να φτάσει στη νίκη, όπως και έγινε.

Οι φιλοξενούμενοι μετά το άσχημο ξεκίνημα στον αγώνα που τους έφερε πίσω στο σκορ αντέδρασαν και προσπάθησαν να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Μείωσαν στις αρχές του β’ ημιχρόνου και πίεσαν τους γηπεδούχους για να πετύχουν και άλλα γκολ, ώστε να φύγουν από τα Φιλιατρά με κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Όμως πέρα από τη μείωση του σκορ με γκολ του Πουλάκου δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάποια άλλη ευκαιρία από αυτές που δημιούργησαν, τόσο ο σκόρερ, όσο και οι Καγιανάς, Παυλόγιαννης (στο τελευταίο λεπτό).

Τα γκολ

Το σκορ άνοιξε στο 15’ ο Βέλλης με σουτ και στο 22’ από την κάθετη πάσα του Βλαχόπουλου, ο επιθετικός της Εράνης με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0 και παράλληλα ζευγάρωσε τα τέρματα του. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 54’ ο Πουλάκος με σουτ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τσουλάκος που είχε για βοηθούς διαιτητές τους Βανικιώτη, Ρηγόπουλο.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Νικολακόπουλος, Πέππας, Ανδρώνης, Κώτσος, Χάρμπας (90’ Σταματόπουλος), Χρονόπουλος (44’ λ.τρ. Α. Γιαννακόπουλος), Βέλλης, Βλαχόπουλος, Λαμπρόπουλος (46’ Χαραλαμπόπουλος).

ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Τρυφωνόπουλος (84’ Ζόμπολος), Καγιανάς, Παπανικολόπουλος, Κουτίβας, Σαμπάνι, Ηλιόπουλος, Πουλάκος, Πεΐδης, Σούλα (65’ Σούλι), Παυλόγιαννης.

ΦΩΤΟ: Αναστασία Χαρά Γεωργακοπούλου