Δευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2020 19:55

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 1-1: Ανάμεικτα συναισθήματα για την ισοπαλία

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 1-1: Ανάμεικτα συναισθήματα για την ισοπαλία

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση που διεξήχθη χθες στο γήπεδο της Ανδρούσα, εκεί όπου η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1.

Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να μην ήταν αυτό που επιθυμούσαν οι δύο ομάδες που αγωνίζονται για την παραμονή τους στην κατηγορία, αλλά από τη στιγμή, που δεν μπόρεσαν να νικήσουν και ο βαθμός θεωρείται ένα καλό αποτέλεσμα. Οι δύο ομάδες βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού μετά και τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής, όμως πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια και στα επόμενα παιχνίδια, αν θέλουν να ανανεώσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Φάσεις - γκολ

Στο 7’ από συρτή σέντρα του Ξυδιά ο Κοντομανωλόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-0. Στο 15’ ο Θεοδοσόπουλος από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ μπορούσε να πασάρει σε Πετσόπουλο και Κοντομανωλόπουλο που ήταν σε καλύτερη θέση για να σκοράρουν. Στο 35’ ο Θεοδοσόπουλος μπήκε περιοχή από ωραία κάθετη μπαλιά κάθετη του Παπαγεωργίου γύρισε προς την εστία και σούταρε με το αριστερό, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 60’ σε διεκδίκηση της μπάλας ο Κοντομανωλόπουλος κτύπησε στο πόδι και έπεσε στο έδαφος, οι συμπαίκτες του θεωρώντας ότι ο διαιτητής θα σφυρίξει φάουλ αδράνησαν και αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Μπεγέτης, ο οποίος έκανε τη σέντρα και ο Πλάκας ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 33’ σέντρα από αριστερά του Τσαναλία η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού, αλλά ο διαιτητής Καρβούνης δεν είδε παράβαση και έδειξε παίζετε, όμως στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα πέρασε από τους Πετσόπουλο πρώτα και Ξυδιά στη συνέχεια, οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν και δεν κατάφεραν να την σπρώξουν στα δίχτυα.

Το ματς διαιτήτευσε ο Καρβούνης, που είχε βοηθούς διαιτητές τους Τσουλάκο, Τάγαρη.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Μπαχράμης, Τσαναλίας, Καλογερόπουλος, Παυλάκος, Χαρίτος, Υμεράσι, Παπαγεωργίου, Ξυδιάς (80’ Οικονομόπουλος), Θεοδοσόπουλος (57’ Φαράντος), Πετσόπουλος (65’ Κοντόπουλος), Κοντομανωλόπουλος (82’ λ.τρ. Δέδες).

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Βλάμης (46’ Λαχανάς), Λαμπρόπουλος, Κορμπής, Αλμπάν, Κυριακούλης (75’ Μητρόπουλος), Παναγούλιας, Πλάκας (91’ Μούζης), Μπεγέτης, Κουρούβανης.

(Φωτό αρχείου)