Δευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2020 20:15

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 3-1: Δεύτερη σερί νίκη στους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 3-1: Δεύτερη σερί νίκη στους Γαργαλιάνους

 

Σημαντική εντός έδρα νίκη σημείωσε χθες ο Τέλλος Αγρας που κέρδισε στους Γαργαλιάνους την Α.Ε. Μάνης με 3-1.

Οι γηπεδούχοι σημείωσαν τη δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη τους, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα είχαν επικρατήσει της Σπερχογείας με 1-0 και συνεχίζουν την προσπάθεια για τη σωτηρία τους. Μια νίκη που έχει διπλή σημασία, αφού εκτός από τη βαθμολογική συγκομιδή, βοηθάει και στο ψυχολογικό κομμάτι. Βέβαια η υπόθεση παραμονή δεν έχει τελειώσει, μια και η ομάδα των Γαργαλιάνων, παρά τις δύο νίκες βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και θα χρειαστεί και άλλες νίκες στη συνέχεια, ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή στην Α’ τοπική. Πέρα από τα τρία γκολ είχαν και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν κυρίως με τους Γεωργιόπουλο και Ραπάι.

Η Α.Ε. Μάνης δεν παρουσίασε την καλή εικόνα που είχε σε προηγούμενα παιχνίδια και παρότι ισοφάρισε γρήγορα, δεν κατάφερε να κρατήσει το θετικό αποτέλεσμα.

Φάσεις – γκολ

Στο 30’ σουτ του Μπέρμπερη έξω από την περιοχή, ο Λάππας εκτινάχθηκε στο οριζόντιο δοκάρι και απέκρουσε σωτήρια διώχνοντας την μπάλα κόρνερ. Στο 40’ από σέντρα του Γεωργιόπουλου ο Σωτηρόπουλος με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-0. Στο 52’ ο Κλ. Αλεξανδρόπουλος με σουτ στο “Γ” έφερε το ματς στα ίσια γράφοντας το 1-1. Στο 68’ σε κόντρα επίθεση, ο Γεωργιόπουλος έγινε αποδέκτης την μπάλας και με πλασέ από τη μικρή περιοχή έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ κάνοντας έτσι το 2-1. Στο 72’ σουτ του Χελά από καλή θέση, ο Λάππας εκτινάχθηκε στο “Γ” της εστίας του και απέκρουσε.

Στο 90’ ο Μπολούν με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο “Γ” και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λάππας, Π. Αναστασόπουλος, Δ. Αλεξανδρόπουλος, Γεωργόπουλος, Γεωργακόπουλος, Πιχιγιόνι (75’ λ.τρ. Τάρλεφ), Μπολούν, Λακριντής (55’ Παλιαρούτας), Γεωργιόπουλος, Τηλεμάχου (30’ λ.τρ. Ράπαϊ), Σωτηρόπουλος (91’ Βελισάρης).

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Αντωνόπουλος, Πουλάκος (75’ Κλ. Σπυρέας), Χατζηπαναγιώτης (65’ Ντουράι), Πολυμενέας, Βαβαρούτσος, Μπέρμπερη, Δουρούμης, Ασημακόπουλος (46’ Τσουλάκος), Χελάς, Κλ. Αλεξανδρόπουλος, Φετάχου (46’ Πετ. Σπυρέας).

Πήρε Παλιαρούτα

Την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Τέλλου Αγρα έκανε στο χθεσινό ματς ο νεοαποκτηθείς Ορέστης Παλιαρούτας. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός είχε μείνει ελεύθερος και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έχει μετακομίσει στους Γαργαλιάνους. Η τελευταία ομάδα που αγωνιζόταν ήταν η Κηφισιά, τόσο στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, αλλά και στην Α’ κατηγορία της Αθήνας.