Τρίτη, 01 Απρίλιος 2014 18:59

Χωρίς Χούσεν στο Φάληρο ο ΠΑΟΚ

Γράφτηκε από τον

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε την Τρίτη (1/4), με τον Γιώργο Γεωργιάδη να ανακοινώνει και την αποστολή για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».

Ο 42χρονος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντάνι Χούσεν (ΦΩΤΟ), ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στη γάμπα, για να τεθεί έτσι νοκ άουτ τόσο για τον αγώνα της Τετάρτης (2/4) στο «Γ. Καραϊσκάκης» όσο και για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Εκτός από τον Ολλανδό επιθετικό ο Γεωργιάδης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λάζαρ και Γκσπούρνινγκ, ενώ άφησε εκτός πλάνων τους Μάρτενς, Μαντούρο, Ολίσε, Γεωργιάδη και Κατσικά.

Αναλυτικά, την «ασπρόμαυρη» αποστολή απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κάτσε, Νάτχο, Νίνης, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Στο μεταξύ, πριν από την έναρξη της προπόνησης βρέθηκαν στα αποδυτήρια ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας μαζί με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ αλλά και το σύμβουλο του συλλόγου για θέματα διαιτησίας Μάλαμα Τεβεκέλη.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» ζήτησαν από τους παίκτες να αγωνιστούν ψυχωμένα και με πάθος, ωστόσο τους επέστησαν την προσοχή ώστε να μη χάσουν την ψυχραιμία τους και να ελέγξουν τα νεύρα τους, προκειμένου να μην παρασυρθούν από ενδεχόμενες λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR