Τρίτη, 01 Απρίλιος 2014 19:33

Υψηλές βλέψεις από Αστέρα και Ντε Μπλάσις

Γράφτηκε από τον

Υψηλές βλέψεις έχουν στον Αστέρα Τρίπολης εν όψει των πλέι οφ, με τον Πάμπλο Ντε Μπλάσις να τονίζει σε δηλώσεις του ότι οι Αρκάδες ονειρεύονται την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Μακάρι στα πλέι οφ να βάλω όσα γκολ δεν έχω βάλει μέχρι σήμερα. Αυτό που σκέφτομαι και εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά είναι να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είναι το όνειρο», είπε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ύστερα από τη βράβευσή του την Τρίτη (1/4) για την ανάδειξή του σε MVP της 31ης αγωνιστικής.

Σε ό,τι αφορά το βραβείο που πήρε, απόρροια της εξαιρετικής του παρουσίας στη νίκη επί του Ολυμπιακού, επισήμανε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη νίκη, για την εμφάνιση αλλά και για το βραβείο. Λυπάμαι που έχασα τα παιχνίδια στο Κύπελλο, αλλά χαίρομαι που έπαιξα στο πρωτάθλημα και βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τη νίκη».

Ο Ντε Μπλάσις είχε κερδίσει βραβείο ύστερα και από το ματς του πρώτου γύρου με τον Λεβαδειακό, όταν και είχε πετύχει ένα θαυμάσιο τέρμα με ανάποδο ψαλίδι, για να σχολιάσει: «Είναι δύο σημαντικά βραβεία, γιατί και το γκολ το θυμούνται. Αν πρέπει να διαλέξω, θα διαλέξω το βραβείο κόντρα στον Ολυμπιακό, γιατί ήταν συλλογική προσπάθεια».

Τέλος, σχετικά με το ότι κόσμος θεωρεί πως είναι ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας, υπογράμμισε: «Τους ευχαριστώ αν σκέφτονται έτσι, είναι κάτι που με κάνει να νιώθω δυνατός και να βοηθάω την ομάδα».

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR