Τετάρτη, 02 Απρίλιος 2014 08:19

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Τιμωρία σε Πούτση, άγχος για Καλαντζή...

Γράφτηκε από τον

Στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (4 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) στρέφει πλέον την προσοχή της η "Μαύρη Θύελλα", η οποία στις 7 τελευταίες αγωνιστικές θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει την 2η θέση και αν της δοθεί η δυνατότητα να χτυπήσει τον τίτλο από την Ερμιονίδα που σήμερα βρίσκεται 4 βαθμούς μπροστά. Το ματς της Κυριακής είναι ένα από τα θεωρητικά πιο εύκολα που έχει μπροστά της η Μεσσηνιακή ομάδα, αφού ο Άρης είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες και είναι καταδικασμένος σε υποβιβασμό.

Ωστόσο οι «μελανόλευκοι» γνωρίζουν πως εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα δεν επιτρέπεται η παραμικρή χαλάρωση ούτε φυσικά υπάρχει περίπτωση να υποτιμηθεί κάποιος αντίπαλος…
Η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής θα ξεκινήσει σήμερα με τον Μίλτο Γκόφα να μην υπολογίζει στον Θοδωρή Πούτση! Ο νεαρός μεσοεπιθετικός υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Άρη ενώ είναι αμφίβολο το μέλλον του στην ομάδα…
Από εκεί και πέρα, οι προβληματισμός υπάρχει και για τις έξι κίτρινες κάρτες του Χρήστου Καλαντζή. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στην συνέχεια αφού σε περίπτωση που δεχθεί άλλη μια κίτρινη θα χάσει δύο παιχνίδια της ομάδας. Φυσικά πρόκειται για έμπειρο παίκτη που είναι σε θέση να προσέξει, ωστόσο είναι φυσικό να υπάρχει ένα άγχος όσον αφορά τις κάρτες του. Για το ματς με τον Άρη δεν υπολογίζονται ακόμη οι Καλογερόπουλος και Κωνσταντόπουλος που συμπλήρωσαν εσκεμμένα 4 κίτρινες την Κυριακή ώστε να εκτίσουν στο θεωρητικά εύκολο ματς με τον Αρη και να είναι παρόντες και "καθαροί" από κάρτες στο επόμενο δύσκολο ματς με τον Παναργειακό.
Χθες οι παίκτες είχαν ρεπό αλλά κάποιοι είχαν πάρει πρόγραμμα και πήγαν στο Στάδιο για να κάνουν ατομική προπόνηση.
Συγκεκριμένα προπονήθηκαν οι Μιχάλης Ζαχαρόπουλος, Σπύρος Οδεμισιώτης, Σιμόνε Τσιρίλο, Τάσος Κωνσταντακόπουλος και Ηλίας Κουντάνης. Ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος συνέχισε τη θεραπεία με τον φυσικοθεραπευτή Λεωνίδα Παπανικολάου, όπως και ο Μπόρις Οντσβόνγκ.
Στο μεταξύ, ο παράγοντας Κώστας Γυφτέας με τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Σκαρλάτο και Γιάννη Ριγανά βρέθηκαν χθες το πρωί στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Αγίων Αναργύρων, όπου τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του Θανάση Καραχάλιου, πατέρα του ποδοσφαιριστή της ομάδας Αλέξανδρου Καραχάλιου, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα από ανακοπή καρδιάς.