Δευτέρα, 09 Μάρτιος 2020 19:00

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 1-0: Αγχωτική νίκη με Μπάρκα στο 75’

Γράφτηκε από τον

 

Με γκολ του Δημήτρη Μπάρκα στο 75’ η Κυπαρισσία λύγισε με σκορ 1-0 την αντίσταση της Α.Ε. Αβίας και ανέβηκε στην τρίτη θέση της Α’ τοπικής, μειώνοντας παράλληλα στους 5 (από 7) βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή της Α’ τοπικής.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπορούσαν να σκοράρουν και τελικά έφθασαν με άγχος στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Στον αντίποδα η ομάδα του Κάμπου, που μάχεται για την παραμονή, παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και στάθηκε καλά σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Να σημειωθεί μάλιστα ότι πήγε στην Κυπαρισσία με 12 μόλις παίκτες!

Ο ΑΟΚ είχε στο πρώτο ημίχρονο (25’) οριζόντιο δοκάρι στην προσπάθεια του Γεωργίκου της Α.Ε. Αβίας να απομακρύνει και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου είδε ξανά την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Αυτή τη φορά σε εκτέλεση φάουλ του Μιχαηλίδη στο 50’ Τελικά το γκολ ήρθε στο 75’ με προβολή του Μπάρκα ύστερα από σέντρα του Μπουρλάκη.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ρέκκας με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Γαϊτάνη.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παππάς, Ανδρουτσής, Ζαφείρης (65’ Γεωργιόπουλος), Χριστόπουλος, Μιτρόφ, Καμαρινός (40’ λ.τρ. Μπoυτσικάκης), Σπυρόπουλος, Μπουρλάκης, Μιχαηλίδης (55’ Κόλλιας), Διονυσόπουλος (46’ Μπάρκας), Κωνσταντόπουλος.

A.E. ABIAΣ: Μπεκιάρης, Βαβαρούτσος, Θ. Καρδάσης, Αποστολίδης, Γεωργίκος, Τσουλάκος, Κωνσταντόπουλος, Δ. Κορμπής, Κ. Κορμπής, Λυκουρέζος, Μήτσου (46’ Γεωργουλέας).