Δευτέρα, 09 Μάρτιος 2020 20:10

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 2-0: Καθάρισε στο πρώτο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 2-0: Καθάρισε στο πρώτο ημίχρονο

 

Με τέρματα που σημείωσε στο πρώτο 45λεπτο, ο Εθνικός Μελιγαλά κέρδισε χθες εντός έδρας το Καλό Νερό με 2-0.

Οι γηπεδούχοι παρά τις απουσίες βασικών παικτών, όπως οι Καρατζούλιας, Φέστας (κόκκινη), Ρουμελιώτης, Καλύβας διαχειρίστηκαν όπως είχαν σχεδιάσει το παιχνίδι και πέτυχαν το στόχο τους που ήταν η κατάκτηση της νίκης. Με τους τρεις πόντους που πήρε, αλλά και την ήττα της Α.Ε. Μάνης από τον Απόλλωνα, ο Εθνικός ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας. Πέρα από τα δύο γκολ, στο α’ μέρος είχε ακόμη τρεις αξιόλογες φάσεις για να σκοράρει, οι δύο σε τετ-α-τετ του Λάγιου (ισάριθμα σουτ) και η μία με τον Τσουκαλά, οι οποίοι δεν ήταν ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια. Στο β’ ημίχρονο δημιούργησε φάσεις κυρίως με αντεπιθέσεις, αλλά οι Τσουκαλάς, Λυμπερόπουλος και Διακουμάκος δεν ευστόχησαν σε κάποια από τις επιθετικές προσπάθειες τους.

Το Καλό Νερό αν και παρουσίασε καλό πρόσωπο κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όπου δημιούργησε καλές ευκαιρίες για γκολ, δεν κατάφερε να φύγει από το Μελιγαλά με κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Παρότι αγωνίστηκε χωρίς του Μπεγέτη, Δεμπεγιώτη και χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή ο Αλμπαν, έκανε το καλύτερο στην επανάληψη για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Είχε τις φάσεις για να το πετύχει, όμως οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάποια από αυτές. Στο 47’ ο Πλάκας βγήκε τετ-α-τετ με τον Λίβα και με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 50’ ο Κορμπής μπήκε στην περιοχή και σούταρε έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 85’ ο Μητρόπουλος μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά έκανε το διαγώνιο σουτ για να αποκρούσει ο Λίβας. Στο 90’ ο Αλμπαν με σουτ μέσα από την περιοχή να φύγει άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τα γκολ

Τα δύο γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σημείωσαν οι Τσουκαλάς και Κουρούπης.

Συγκεκριμένα στο 24’ από ασίστ του Λυμπερόπουλου ο Τσουκαλάς με ανάποδο ψαλίδι μέσα από την περιοχή “έγραψε” το 1-0. Στο 45’ ο Κουρούπης με απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή πέτυχε το 2-0.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Λίβας, Μακρής, Καλογερόπουλος, Μπούνας, Χαραλαμπόπουλος, Σεμούρι, Λυμπερόπουλος (85’ Μικέλης), Λάγιος, Κουρούπης (46’ Διακουμάκος), Σαραντόπουλος (70’ Ντεμίρι), Τσουκαλάς (87’ Βλαχόπουλος).

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μούζης (55’ Βλάμης), Κορμπής, Παναγούλιας, Μητρόπουλος, Ντιόπ, Πλάκας, Κουρούβανης, Κυριακούλης (55’ Αλμπαν).