Παρασκευή, 04 Απρίλιος 2014 12:59

ΕΡΑΝΗ: Φιλικό το διαζύγιο με Ζάγκο, "οι στόχοι μας επιτεύχθηκαν" λέει ο Φιλιατρινός προπονητής

Γράφτηκε από τον

Σαν φίλοι χώρισαν Εράνη και Μιχάλης Ζάγκος με τη συνεργασία των δύο πλευρών να κρατά τέσσερις μήνες.  Ο Φιλιατρινός τεχνικός κάθισε στον πάγκο της ομάδας σε 17 αγώνες, έχοντας απολογισμό 10 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες, ενώ είχε και μία πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου όπου έχασε το τρόπαιο στα πέναλτι από την Κυπαρισσία.


Καταρχήν η διοίκηση της Εράνης έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση που έκανε γνωστό το γεγονός: "Η διοίκηση της Εράνης ανακοινώνει ότι έλυσε τη συνεργασία της κοινή συναινέσει με τον προπονητή Μιχάλη Ζάγκο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του. Τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα και του εύχεται ότι καλύτερο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο".
Με τη σειρά του ο έμπειρος τεχνικός τόνισε στο "Ν": "Φεύγω σαν φίλος από την Εράνη και της εύχομαι ότι καλύτερο. Ως Φιλιατρινός πήγα για να βοηθήσω την ομάδα όταν μου ζητήθηκε ενώ είχα αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Οι στόχοι της ομάδας επιτεύχθηκαν μιας και βρίσκεται μέσα στην 3αδα, ενώ έφτασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου χάνοντας το τρόπαιο στα πέναλτι, και αποφασίσαμε να λύσουμε τη συνεργασία μας λόγω επαγγελματικού φόρτου, από τη στιγμή που η ομάδα δεν μπορεί να πάει πιο πάνω.
Προσπάθησα να δώσω ότι καλύτερο στην Εράνη και βάσει βαθμολογίας τα κατάφερα και παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο, παρόλο που οι γηπεδικές συνθήκες δεν ήταν καλές.
Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, τους παίκτες για τη συνεργασία που είχαμε και τον φίλαθλο κόσμο για την συμπαράσταση του".
Στον αγώνα της Κυριακής με τον Α.Ο. Φαραί στον πάγκο της Εράνης θα καθίσει ο βοηθός του Ζάγκου και πρώην παίκτης της ομάδας Κώστας Λυμπερόπουλος, ο οποίος ενδέχεται να κοουτσάρει την Εράνη και μέχρι το τέλος της σεζόν.
Για τον αγώνα με τον Α.Ο. Φαραί δεν υπάρχουν απουσίες εκτός από τον στρατευμένο Βλασσόπουλο.