Πέμπτη, 12 Μάρτιος 2020 18:31

Κορονοϊός: Αναβολή στα play off της Super League!

Γράφτηκε από τον

Η Super League αποφάσισε να αναβάλει τα play off που ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν αυτό το σαββατοκύριακο λόγω του κορονοϊού, ενώ ο Ολυμπιακός δεν συμφωνεί. Αύριο, Παρασκευή, αναμένεται η επικύρωση της απόφασης, στο ΔΣ της Super League.

Οι εξελίξεις με την εξάπλωση του κορονοϊού αναγκάζουν και τη Super League να πάρει μέτρα, αναβάλλοντας τα play off που ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν αυτό το σαββατοκύριακο!

Από το μεσημέρι της Πέμπτης (12/3) υπήρχαν συζητήσεις για την πιθανότητα της αναβολής των play off, τα οποία θα διεξάγονταν κεκλεισμένων των θυρών έπειτα από τα μέτρα που ανακοίνωσε προ ημερών το Υπουργείο Υγείας.

Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές μέσω του ΠΣΑΠ με ανακοίνωσή τους, ζήτησαν την αναβολή των πρωταθλημάτων προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία μετά και από την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Έτσι στη Super League, έπειτα από τις επαφές που έλαβαν χώρα, αποφάσισαν την αναβολή της αγωνιστικής δράσης.

Ωστόσο, επειδή δεν υπήρξε ομοφωνία για την απόφαση, καθώς ο Ολυμπιακός ζήτησε να γίνουν κανονικά τα παιχνίδια χωρίς παρουσία φιλάθλων, το απόγευμα της Παρασκευής (13/3) θα λάβει χώρα νέο Δ.Σ. στις 18:30 για την επικύρωση της απόφασης.

Η ανακοίνωση της Super League:

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 13 Μαρτίου και ώρα 18:45 θα διεξαχθεί έκτακτο Δ.Σ. στα γραφεία της Super League, με θέμα:

-Αναστολή του Πρωταθλήματος SuperLeague 1 Ανδρών (play off – play out) μέχρι νεωτέρας, στο πλαίσιο μέτρων για την παρεμπόδιση εξάπλωσης του ιού SARS-CoV-2 - Ανάκληση ορισμού αγώνων.

Πηγή: gazzetta.gr