Δευτέρα, 06 Απρίλιος 2020 16:32

Γ. Ασημακόπουλος: Προέχει η υγεία μας, μένουμε όλοι σπίτι

Γράφτηκε από τον

Μήνυμα για παραμονή στο σπίτι ώστε να ξεπεράσει η πανδημία και να επιστρέψουμε σύντομα στη φυσιολογική ζωή δίνει ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο Καλαματιανός πρώην διαιτητής ασχολήθηκε από μικρός με το ποδόσφαιρο, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του Κώστα, στη συνέχεια έγινε διαιτητής και έφτασε ως τη Σούπερ Λίγκα, ως βοηθός διαιτητής. Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πριν λίγα χρόνια, όμως παραμένει κοντά στο χώρο του ποδοσφαίρου και παρακολουθεί όσο του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, είτε από κοντά, είτε από την τηλεόραση, το αγαπημένο του σπορ, το ποδόσφαιρο. Παρακολουθεί παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων και φυσικά, την αγαπημένη του Καλαμάτα, καθώς και τους διαιτητές των τοπικών πρωταθλημάτων.
Στο μήνυμα του αναφέρει: “Προτεραιότητα αυτή την στιγμή δεν είναι το ποδόσφαιρο παρά μόνο η υγεία όλων μας για αυτό μένουμε όλοι σπίτι. Εύχομαι όλος ο κόσμος να είναι καλά στη υγεία του και να ξεπεράσουμε σύντομα αυτό το θανατηφόρο ιό και να επιστρέψουμε γεροί και δυνατοί. Να ακολουθούμε τις συμβουλές των γιατρών και θα τα καταφέρουμε”.