Πέμπτη, 14 Μάιος 2020 11:46

Με Αργυρόπουλο και στην Α' τοπική η Ομόνοια

Γράφτηκε από τον

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, όπως και προπονητής που παίρνει... πρωτάθλημα.

Ετσι ο Γιώργος Αργυρόπουλος θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στον πάγκο της Ομόνοιας. Ο ικανός τεχνικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση για τη ανανέωση της συνεργασίας τους, ύστερα από την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 τοπική και κατ' επέκταση την άνοδο - επιστροφή στην Α' τοπική.
"Έπειτα από μια απόλυτα επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή κ. Γιώργο Αργυρόπουλο για την νέα σεζόν στην Α' τοπική! Του ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του και πάντα επιτυχίες με την ομάδα μας!", ανέφερε η ανακοίνωση της Ομόνοιας για τη συμφωνία με τον Γιώργο Αργυρόπουλο, που ανέλαβε τα ηνία την 5η αγωνιστική.
Το πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας, αλλά στο διάσημα της διακοπής η καλαματιανή ομάδα ήταν στην κορυφή με 43 βαθμούς, που μεταφράζονται σε 14 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες και έχοντας 6 βαθμούς διαφορά από την 4η θέση (προβιβάζονται οι τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας).
Ο Γ. Αργυρόπουλος θεωρεί λοιπόν ότι η ομάδα του θα ανέβαινε έτσι και αλλιώς κατηγορία.
"Πιστεύω ότι η Ομόνοια ανέβηκε δίκαια και θα ανέβαινε ακόμα και αν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα... Η προσπάθεια απ' όλους μας στέφθηκε με επιτυχία. Η διακοπή αφήνει βέβαια πικρία σε κάποιες ομάδες που ήταν κοντά στη βαθμολογία και αυτό είναι λογικό. Η διακοπή όμως ήταν αναπόφευκτη. Θεωρώ ότι με βάση την εικόνα των ομάδων, η βαθμολογία αντικατοπτρίζει τη δυναμικότητα΄τους. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στο Πεταλίδι και τη Χώρα για την άνοδο και να ευχηθώ η νέα σεζόν να μας βρει όλους χωρίς προβλήματα και το πρωτάθλημα να αρχίσει πάλι κανονικά". δήλωσε ο Γ. Αργυρόπουλος. Οσο για το λόγο που έδωσε από τώρα τα χέρια με τη διοίκηση της Ομόνοιας, είπε: "Μετά το τέλος του πρωταθλήματος υπήρξε επικοινωνία με τη διοίκηση. Είμαστε ευχαριστημένες και οι δύο πλευρές από τη συνεργασία και τα εχέγγυα για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, ήταν αυτά που ήθελα"..
Για το σαφώς πιο δύσκολο πρωτάθλημα της Α' τοπικής, ο προπονητής της Ομόνοιας τόνισε ότι στόχος δεν είναι απλά η παραμονή. "Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν θέλουμε απλά να μείνουμε στην κατηγορία, αλλά να πλασαριστούμε σε μια καλή θέση, χωρίς βέβαια να υπάρχει πίεση για πρωταθλητισμό. Θέλουμε να κρατήσουμε το υπάρχον έμψυχο υλικό και να κάνουμε μεταγραφές σε θέσεις που η ομάδα πονάει, ώστε να γεμίσουμε το ρόστερ. Παράλληλα πρόθεση είναι τα νέα παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα, να συνεχίσουν να παίρνουν ευκαιρίες".