Κυριακή, 13 Απρίλιος 2014 22:38

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΪΑΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 3-1: Στενεύουν τα περιθώρια για την παραμονή

Γράφτηκε από τον

Με άδεια χέρια σ' ένα ακόμα εκτός έδρας ματς στο δεύτερο γύρο έμεινε ο Μεσσηνιακός. Η καλαματιανή ομάδα ηττήθηκε στην Πάτρα με 3-1 από τον Ατρόμητο και πλέον στενεύουν αισθητά τα περιθώρια για παραμονή στη Γ' εθνική.
Οι "πράσινοι" μετά τα σημερινά αποτελέσματα υποχώρησαν στην 12η θέση του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής. Η διαφορά από την 8η θέση που ισοδυναμεί με σωτηρία είναι τρεις βαθμοί και ενώ απομένουν πέντε αγωνιστικές για το φινάλε.


Ο Μεσσηνιακός πλήρωσε στην Πάτρα το πολύ κακό ξεκίνημα, μιας και στο 10' το σκορ ήταν 2-0. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα ατομικά λάθη των αντιπάλων τους και έθεσαν από πολύ νωρίς τις βάσεις για την επιτυχία. Το γκολ του Τσουλάκου στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έδωσε ελπίδες στους καλαματιανούς, όμως στο 53' ο Ατρόμητος βρήκε και πάλι δίχτυα και κάπου εκεί κρίθηκε το ματς.
Ο Μεσσηνιακός αγωνίστηκε μεν με σημαντικές απουσίες (Κυριακόπουλος, Βιτάλι, Ταχματζίδης, Κουρεντζής), αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την εμφάνισή του.
Το 1-0 έγινε στο 5' όταν ο Βαβάτσικος σέντραρε, η μπάλα κόντραρε στον Μπιμπίρη και κατέληξε στα δίχτυα. Πριν καν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για τους παίκτες του Ατρόμητου ήρθε και το 2-0 με το πλασέ του Θωνιάτη. Ο Μεσσηνιακός μείωσε σε 2-1 στο 45' με φάουλ του Τσουλάκου δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
Στο 53' όμως και πάλι ο Θωνιάτης έκανε με πλασέ το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Το άσχημο είναι ότι ο Μεσσηνιακός υστερεί σε πιθανή ισοβαθμία με τον Ατρόμητο, μιας και στον πρώτο γύρο είχε νικήσει με 3-2.
Να σημειωθεί ότι στο 90'  αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο σκόρερ Θωνιάτης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΪΑΣ: Τζουραμάνης, Α. Τρίγκας, Μαντάς (60' Λιβάνης), Βέρρας, Παπαδόπουλος, Ν. Τρίγκας, Θωνιάτης, Ντόμας (80' Γκάτσης), Σαμπανέι (67' Λαθίρης), Βαβάτσικος, Νικολόπουλος.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Ζησιμάτος, Τσουκάλης (76' Σταματελόπουλος), Δασκαλάκης, Μπαστακός, Μπιμπίρης (66' Κουκούτσης), Μπεγέτης, Αργυρόπουλος, Σπανός (80΄' Μερκούρης), Νινιός, Τσουλάκος, Χελάς.