Δευτέρα, 14 Απρίλιος 2014 22:42

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: "Δεν μπορούμε να βρούμε τι φταίει…", λέει ο Γκόφας

Γράφτηκε από τον

Εντονος είναι ο προβληματισμός στις τάξεις της Καλαμάτας μετά την νέα εντός έδρας ήττα αυτή τη φορά από τον Παναργειακό…

Μια ήττα που έθεσε οριστικά εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης τη "Μαύρη Θύελλα", η οποία πλέον απέχει 7 βαθμούς από την πρωτοπόρο Ερμιονίδα και 3 από τον Παναργειακό και ενώ απομένουν μόνο πέντε αγωνιστικές.
Η τοπική μας ομάδα σε ένα ακόμη ματς ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να παίξει καλό ποδόσφαιρο.
Δεν υπήρχε φαντασία και οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν εμπνεύσεις, ενώ και πάλι η Καλαμάτα δέχθηκε γκολ μετά από κάθετη πάσα στο κέντρο της άμυνας.
Οι διοικούντες είναι απογοητευμένοι από την νέα κακή εμφάνιση της ομάδας, όμως δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή. Μάλιστα την Κυριακή το βράδυ τα είπαν ο Ράλλης με τον Γκόφα, με τον Αιγιώτη προπονητή να συνεχίζει μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Ο προπονητής της "Μαύρης Θύελλας" δεν περίμενε αυτή την εμφάνιση στο κρίσιμο ματς με τον Παναργειακό και είναι χαρακτηριστικές της απόγνωσης του οι δηλώσεις στο "Ν": "Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει… Η ομάδα έχει πρόβλημα στα 3-4 τελευταία ματς, αλλά δεν μπορούμε να το εντοπίσουμε.
Αλλάζουμε παίκτες και θέσεις αλλά η εικόνα παραμένει η ίδια.
Δεν είναι δυνατόν μέχρι πριν ένα μήνα να χαιρόμαστε όλοι αυτή την ομάδα και στα τελευταία παιχνίδια η εικόνα μας να είναι προβληματική.
Φαίνεται πως μας επηρεάζει το άγχος και πέφτουμε πολύ ψυχολογικά όταν δεχθούμε ένα γκολ".