Τρίτη, 15 Απρίλιος 2014 20:09

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΜΙΣΟΥ: Διοργάνωσε τουρνουά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Γράφτηκε από τον
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΜΙΣΟΥ: Διοργάνωσε τουρνουά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Πασχαλινό Τουρνουά 5Χ5 για μαθητές Δημοτικών Σχολείων με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα και οικονομική ενίσχυση για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες διοργάνωσε την Κυριακή η ακαδημία ποδοσφαίρου του Παμίσου
σε συνεργασία με το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης.


H συμμετοχή ήταν μεγάλη φθάνοντας τους εκατό περίπου παίδες. Πολλά ταλέντα είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους, να εντυπωσιάσουν και δώσουν υποσχέσεις για το μέλλον.
Η ακαδημία του Παμίσου με ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος Γιώργος Καπερώνης και ο γραμματέας Παναγιώτης Τσικρικός αναφέρει:
«Ο σύλλογος μας τους περιμένει για βελτίωση και προπόνηση μέσα από ειδικά προγράμματα, που συνεχίζονται όλο το χρόνο και καλύπτουν όλα τα επίπεδα και ηλικιακές ομάδες από πέντε μέχρι δεκαέξι ετών, με εκλεκτούς τεχνικούς και γυμναστές. Στο κοινωνικό κομμάτι κατά κοινή ομολογία η ανταπόκριση ήταν μεγάλη, με τους γονείς/συνοδούς και φίλους της εκδήλωσης να συνεισφέρουν και την ίδια ώρα να δίνουν ζωντανά παραδείγματα στους νέους για το καλό, αγαθό, ανθρωπιά και αλληλεγγύη. Αναγνωρίζωντας την κοινωνική προσφορά και στήριξη έτσι και αλλιώς, όλων των εμπλεκομένων. Σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα που σημαίνει με απλά λόγια Αγάπη Χαμόγελο και Προσμονή και μην ξεχνάμε ότι... είναι ευτυχία να μοιράζεσαι».