Τετάρτη, 27 Μάιος 2020 14:14

Εσπανιόλ και Λεγανές ανανεώνουν δωρεάν τα εισιτήρια διαρκείας

Γράφτηκε από τον

Δωρεάν ανανέωση εισιτηρίων διαρκείας προσφέρουν στους φιλάθλους τους Εσπανιόλ και Λεγανές, ως αποζημίωση για τα παιχνίδια της φετινής σεζόν τα οποία δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από τις εξέδρες.

Το ισπανικό πρωτάθλημα, το οποίο διακόπηκε τον Μάρτιο εξαιτίας της πανδημίας, αναμένεται να ξαναρχίσει στα μέσα Ιουνίου, αλλά οι υπόλοιπες έντεκα αγωνιστικές θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών. Παράλληλα, παραμένει άγνωστο αν και πότε θα επιτραπεί ξανά η παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα της χώρας, κάτι που θεωρείται απίθανο να συμβεί στο ξεκίνημα της επόμενης χρονιάς. Έτσι, οι δύο σύλλογοι αποφάσισαν να χορηγήσουν δωρεάν κάρτες διαρκείας για τη σεζόν 2020-21 στους φετινούς κατόχους, ακολουθώντας το παράδειγμα της Χετάφε, που προέβη σε ανάλογη κίνηση πριν από λίγο καιρό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εσπανιόλ ανακοίνωσε επιπλέον ότι θα επιστρέψει στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας το 20% της αξίας τους, ποσοστό που αντιστοιχεί στα παιχνίδια τα οποία δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν δια ζώσης.
ΑΠΕ - ΜΠΕ