Τετάρτη, 16 Απρίλιος 2014 07:18

"Μαύρη Θύελλα": Βαρύ κλίμα μετά τη νέα ήττα, προβληματισμός στον κόσμο για το διαζύγιο με Τσιμικλή, φιλικό 5-1 επί του Εθνικού Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

Η ήττα της Κυριακής από τον Παναργειακό έθεσε οριστικά την "Μαύρη Θύελλα" εκτός διεκδίκησης του τίτλου ενώ την έφερε σε δυσχερή θέση και όσον αφορά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, η οποία ίσως οδηγήσει σε άνοδο το καλοκαίρι, αν υπάρξει αναδιάρθρωση κατηγοριών ή αδυναμία συμμετοχής ομάδων στην Β' εθνική.


Και το χειρότερο είναι ότι η ήττα συνοδεύτηκε με πολύ κακή εικόνα από τους Μεσσήνιους. Σε ένα ακόμη ντέρμπι η ομάδα ήταν "λίγη" και κατάφερε να απογοητεύσει τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου.
Το κλίμα λοιπόν είναι εξαιρετικά άσχημο τόσο στις τάξεις της ομάδας όσο και στις τάξεις των φιλάθλων. Δεν είναι τυχαίο ότι την Κυριακή υπήρξαν αποδοκιμασίες κατά των παικτών και του Γκόφα, μιας και πολλοί θεωρούν ότι η ομάδα δεν έδωσε αυτό που μπορούσε στα κρίσιμα τελευταία παιχνίδια...
Εντός της ομάδας υπάρχει επίσης άσχημο κλίμα και μετάθεση ευθυνών από τον έναν στον άλλο...

Το... εύκολο διαζύγιο
με τον Τσιμικλή

Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και το θέμα Τσιμικλή που προκαλεί ερωτηματικά. Ο εκ των κορυφαίων παικτών της "Μαύρης Θύελλας" πρέπει να θεωρείται παρελθόν για την Μεσσηνιακή ομάδα, αφού δήλωσε δυσαρεστημένος από την αντιμετώπιση που έτυχε το τελευταίο διάστημα από τον Γκόφα και την διοίκηση.
Το θέμα είναι ότι το.... εύκολο διαζύγιο με τον παίκτη προκαλεί ερωτηματικά. Ο Τσιμικλής είναι χρόνια στην ομάδα και αποτελεί έναν από τους παίκτες που προσδίδουν ταυτότητα στην "Μαύρη Θύελλα". Πρόκειται για Μεσσήνιο παίκτη που πολλοί τον χαρακτηρίζουν δίκαια ως την "ψυχή" της "Μαύρης Θύελλας". Η απουσία του στα πρόσφατα ντέρμπι ήταν άλλωστε φανερή. Το να φύγει λοιπόν λίγο πριν το τέλος μιας - χαμένης πλέον - σεζόν είναι τουλάχιστον βιαστική απόφαση...

Φιλικό 5-1 επί του
Εθνικού Μελιγαλά

Η χθεσινή μέρα περιελάμβανε φιλικό παιχνίδι διάρκειας 80 λεπτών με τον Εθνικό Μελιγαλά, το οποίο έγινε στο Δημοτικό Στάδιο και έληξε 5-1 υπέρ της Καλαμάτας.
Τα γκολ της "Μαύρης Θύελλας" πέτυχαν οι Αθανασόπουλος (19'), Καλογερόπουλος (26'), Οντσβόνγκ (46'), Πούτσης (48') και Καλαντζής (76') ενώ για τον Εθνικό είχε μειώσει ο Ν. Εμμανουήλ (27').
Για την Καλαμάτα στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν οι Ριγανάς, Κωνσταντόπουλος, Τσιρίλο, Τσόπελας, Τριανταφυλλάκης, Κουντάνης, Βασιλόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Αθανασόπουλος, Κακκαλής, Καλογερόπουλος.
Στο β' ημίχρονο έπαιξαν οι Κωνσταντακόπουλος, Λιόλιος, Καντούτσης, Σκαρλάτος (70' Κουρούπης), Μαρτίνος, Καραχάλιος, Πούτσης, Ηλιόπουλος (65' Οδεμισιώτης), Σκόνδρας, Καλαντζής, Οντσβόνγκ.
Για τον Εθνικό έπαιξαν οι Ξενούλης, Κουτίβας, Γερμάνης, Τσώνης, Οθ. Εμμανουήλ, Στρατής, Καραπετιάν, Μουρούσιας, Ν. Εμμανουήλ, Θανόπουλος, Ντούζια (41' Βασιλόπουλος).