Τρίτη, 09 Ιούνιος 2020 17:22

ΠΑΟΚ: Νέος τεχνικός διευθυντής ο Γερμανός Όλαφ Ρέμπε

Γράφτηκε από τον

Ο 42χρονος Γερμανός είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Συμφώνησε και έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να πιάσει άμεσα δουλειά!

Ο Γιώργος Σαββίδης προανήγγειλε σαρωτικές αλλαγές και η πρώτη έρχεται με την επισημοποίηση της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τον Όλαφ Ρέμπε, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα αθλητικού διευθυντή.

Ο «Δικέφαλος» αλλάζει σελίδα, πορεύεται σε μια νέα εποχή, με τον 42χρονο Γερμανό αθλητικό διευθυντή να παίζει κυρίαρχο ρόλο στη δημιουργία της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Οι δύο πλευρές ήταν σε επαφές για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τους «ασπρόμαυρους» να καταλήγουν στον 42χρονο Ρέμπε εκτιμώντας την παρουσία του για μια δεκαετία σε δύο ομάδες της Bundesliga (Βέρντερ Βρέμης και Βόλφσμπουργκ) και την εμπειρία που έχει από τη διαχείριση του έμψυχου υλικού.

Ο γεννημένος στο Βάιμπλινγκεν της Γερμανίας την 1η Μαΐου του 1978 νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μια πολύ δύσκολη αποστολή και το καλοκαίρι αναμένεται να είναι ιδιαίτερα θερμό, με πολλές αλλαγές στο αγωνιστικό τμήμα.

Όμως, ο Όλαφ Ρέμπε έχει αποδεχθεί το πλάνο που του παρουσιάστηκε από την οικογένεια Σαββίδη και είναι έτοιμος να έρθει στη Θεσσαλονίκη (αρχικά μόνος του και όχι οικογενειακώς) για να πιάσει δουλειά.

Πηγή: gazzetta.gr