Παρασκευή, 12 Ιούνιος 2020 12:08

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Νέος προπονητής ο Τάκης Παναγόπουλος

Γράφτηκε από τον

Ο Σάκης Διονυσόπουλος έφυγε, ο Τάκης Παναγόπουλος ήρθε...

Ο πρώην τεχνικός της Κυπαρισσίας είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας του Καλού Νερού, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Σ. Διονυσόπουλο, που καθόταν στον πάγκο τα τελευταία πέντε χρόνια. Ο τελευταίος αποφάσισε να αποχωρήσει, καθώς έκρινε ότι έκλεισε ο κύκλος του στην ομάδα του χωριού του. Ετσι η διοίκηση κινήθηκε άμεσα για τον αντικαταστάτη του και ήρθε σε συμφωνία με τον Τ. Παναγόπουλο, ο οποίος έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια στον ΑΟΚ, κατακτώντας μάλιστα και το κύπελλο Μεσσηνίας. Τη φετινή σεζόν εργάστηκε στην Κυπαρισσία μέχρι το Νοέμβριο και από το Γενάρη ήταν στα τμήματα υποδομής του Καλού Νερού, έχοντας άριστη συνεργασία με τη "σημαία" της ομάδας, τον Γιώργο Μητρόπουλο.

Πλέον αναλαμβάνει την ανδρική ομάδα στη μετά Διονυσόπουλου εποχή, με σκοπό να την οδηγήσει στο δρόμο των επιτυχιών στη δεύτερη σερί παρουσία της στην Α' τοπική. Το Καλό Νερό έπαιξε φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία του στη μεγάλη κατηγορία και κατέλαβε την 11η θέση (ισόβαθμο με την Α.Ε. Αβίας).
Η διοίκηση με ανακοίνωσή της καλωσόρισε θερμά τον κ. Παναγόπουλο, χαρακτηρίζοντας τον έναν από τους καλύτερους Τριφύλιους τεχνικούς της τελευταίας δεκαετίας. Να σημειωθεί ακόμα ότι γυμναστής τερματοφυλάκων θα είναι ο Αλέξανδρος Μπέλης.