Δευτέρα, 15 Ιούνιος 2020 14:26

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Νέος πρόεδρος ο Βασίλης Γεωργακλής

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Νέος πρόεδρος ο Βασίλης Γεωργακλής

Διοικητικές διεργασίες είχαν το σαββατοκύριακο στον Ολυμπιακό Ανάληψης...

Η ομάδα της Μεσσήνης θα πορευτεί με νέο ενισχυμένο συμβούλιο στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, στο οποίο θα συμμετάσχει για τρίτη σερί σεζόν. Μετά το σαββατιάτικο συμβούλιο αποφασίστηκε ομόφωνα πως νέος πρόεδρος του Ολυμπιακού Ανάληψης θα είναι για τη νέα χρονιά ο Βασίλης Γεωργακλής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά στο συμβούλιο των “ερυθρολεύκων”.

Το διοικητικό συμβούλιο του Ολυμπιακού Ανάληψης απαρτίζεται από 15 άτομα, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν συζητήσεις με δύο ακόμη επιχειρηματίες της Μεσσήνης που έχουν δείξει ενδιαφέρον να στηρίξουν την ομάδα και τότε θα γίνει η συγκρότηση σε σώμα.
Το συμβούλιο της ομάδας της Ανάληψης απαρτίζεται από τα εξής άτομα: Κώστας Καψαλόποδας, Γιάννης Χριστοφιλόπουλος, Παναγιώτης Δρακόπουλος, Διονύσης Φαρμάκης, Αρης Θωμόπουλος, Συμεών Αργιανάς, Μιχάλης Παναγιωτόπουλος, Σωτήρης Κουτσοπέτρος, Παναγιώτης Ξυνός, Γιώργος Κάτσος, Δημήτρης Δουρούμης, Νίκος Τράκας, Νίκος Γιαννόπουλος, Ιωσήφ Παμπουκτσίδης και Κώστας Παναγιωτόπουλος.
Ο Ολυμπιακός Ανάληψης συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής και κατέκτησε την 10η θέση, συγκεντρώνοντας 21 βαθμούς σε ισάριθμες αγωνιστικές.
Σκοπός είναι ο προγραμματισμός να μην αργήσει, να οριστικοποιηθεί το ρόστερ και να δημιουργηθεί μια δυνατή ομάδα με στόχο να καθιερωθεί στη πρώτη τη τάξει κατηγορία της Μεσσηνίας.