Τετάρτη, 17 Ιούνιος 2020 11:21

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Σήμερα η εκδίκαση της ένστασης κατά της Βέροιας

Γράφτηκε από τον

Με καθυστέρηση τριών μηνών λόγω της πανδημίας θα εκδικαστεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι η ένσταση της Καλαμάτας κατά της Βέροιας για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή στο μεταξύ τους παιχνίδι στις 8 Μαρτίου, που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β Εθνικής Κατηγορίας, έχει καλέσει σε απολογία τις δύο ΠΑΕ, καθώς και τον ποδοσφαιριστή της Βέροιας Στέλιο Μαραγκό, για τη συμμετοχή του οποίου έγινε η ένσταση.. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ήταν τιμωρημένος και δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Ετσι η Καλαμάτα αναμένεται να πάρει το ματς στα χαρτιά.

Επί της ουσίας βέβαια δεν αλλάζει τίποτα, με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα της Football League διεκόπη οριστικά εξαιτίας του κορονοϊού, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε και η Ενωση προχώρησε στην τροποποίηση της προκήρυξης, προκειμένου να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα.
Η "Μαύρη Θύελλα" παρότι ήταν στη ζώνη του υποβιβασμού, θα παίζει και τη νέα σεζόν στις επαγγελματικές κατηγορίες και ευελπιστεί να προχωρήσει και το θέμα της αναδιάρθρωσης, ώστε να ανέβει και... κατηγορία. Διότι αν περάσει η πρόταση της FL η Super League 2 θα συγχωνευτεί με την τρίτη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας, ώστε η νέα Β' εθνική να αποτελείται από δύο ομίλους των 16 ομάδων (Βορράς - Νότος).