Τετάρτη, 17 Ιούνιος 2020 15:28

UEFA: Στην Αθήνα οι κληρώσεις και τα βραβεία των καλύτερων της Ευρώπης

Γράφτηκε από τον

Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε πως όλες οι κληρώσεις της UEFA και το ευρωπαϊκό γκαλά θα γίνουν στην Αθήνα και στο «Σταύρος Νιάρχος».

Είναι αλήθεια! Η εκτελεστική επιτροπή της UEFA αποφάσισε να διεξαχθούν οι κληρώσεις του Champions League και του Europa League στην Αθήνα και στο Πολιτιστικό Κέντρο Σταύρος Νιάρχος! Ολα όσα βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια στο Μοντε Κάρλο του Μονακό θα τα δούμε στην Αθήνα μιας και όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας η απόφαση οριστικοποιήθηκε από την UEFA και αναμένεται να ανακοινωθεί και από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρει τα εξής:
«Με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA οι κληρώσεις του Champions League, του Europa League, τα βραβεία της UEFA και οι σχετικές παράπλευρες εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν φέτος τον Οκτώβριο στην Αθήνα, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Η επιλογή της Ελλάδας από την UEFA συνιστά ψήφο εμπιστοσύνης στη χώρα μας, καθώς πρόκειται για την πρώτη μεγάλη εκδήλωση της UEFA μετά τα περιοριστικά μέτρα που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.
Η απόφαση της UEFA συμβάλλει καθοριστικά στην παγκόσμια προβολή τη 'Ελλάδας, ως μιας σύγχρονης ασφαλούς χώρας, που είναι σε θέση να φιλοξενεί διοργανώσεις αυτού του επιπέδου.
Καθοριστικό γεγονός για την οριστικοποίηση της συμφωνίας ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε τις προηγούμενες μέρες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν»

Πηγή: gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ