Πέμπτη, 25 Ιούνιος 2020 10:58

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Με ντόπιους ποδοσφαιριστές τη νέα σεζόν στη Γ’ εθνική

Γράφτηκε από τον

Με ντόπιους ποδοσφαιριστές θα πορευτεί ο Α.Ο. Διαβολιτσίου την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν, όπου θα συμμετάσχει και πάλι στη Γ’ εθνική.

Αυτός είναι ένας από τους στόχους που έχουν θέσει οι παράγοντες και ο προπονητής Αλέξης Μαντζούνης, για το κτίσιμο της ομάδας. Ετσι το έμψυχο δυναμικό της ομάδας θα στελεχωθεί με ντόπιους παίκτες, έμπειρους και νεαρούς με φιλοδοξίες και από εκεί και πέρα, αν χρειαστεί θα αποκτηθούν και παίκτες εκτός Μεσσηνίας, που θα βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της νέας περιόδου.
Ηδη, οι άνθρωποι του Α.Ο.Δ. έχουν ξεκινήσει τις επαφές με του παίκτες από το υπάρχον δυναμικό της ομάδας για να προχωρήσουν σε ανανέωση ή όχι της συνεργασία τους. Από εκεί και μετά θα κινηθούν για την ενίσχυση της ομάδας αν κριθεί απαραίτητο.
Ο προπονητής του Διαβολιτσίου, το περασμένο Σάββατο εκλέχθηκε στη νέα διοίκηση του συνδέσμου προπονητών Μεσσηνίας και μετά τη συγκρότηση σε σώμα, πήρε τη θέση του αντιπροέδρου. Σε ερώτηση για την εκλογή του στο νέο διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου προπονητών της Μεσσηνίας, δήλωσε: “Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος για την εκλογή και τη θέση του αντιπροέδρου. Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους, καθώς επίσης και τον πρόεδρο που τίμησε ώστε να βρίσκομαι στη θέση του αντιπροέδρου. Επιδίωξη μου θα είναι να προσφέρω το καλύτερο που μπορώ για τους συναδέλφους προπονητές, για το καλό του συνδέσμου, αλλά και την αναβάθμιση του ρόλου του προπονητή στη Μεσσηνία”.