Τετάρτη, 15 Ιούλιος 2020 16:04

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πρόεδρος ξανά ο Μανώλης Θεοδώρου

Γράφτηκε από τον
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πρόεδρος ξανά ο Μανώλης Θεοδώρου

Στη θέση του προέδρου του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Π.Σ. “Η Καλαμάτα” θα βρίσκεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μανώλης Θεοδώρου.

Αυτό προέκυψε προχθές κατά τη διάρκεια του πρώτο συμβουλίου της καινούργιας διοίκησης, που είχε ως κύριο θέμα τη συγκρότηση σε σώμα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας εκλέχθηκε για πρώτη φορά πρόεδρος το 1995 και από τότε παραμένει σε αυτή τη θέση. Συνολικά θα κλείσει 27 χρόνια στον προεδρικό θώκο των παλαιμάχων του ιστορικού συλλόγου της Καλαμάτας. Από εκεί και πέρα στη διοίκηση θα βρίσκεται και ο μακροβιότερος παράγοντας των παλαιμάχων, ο Αργύρης Δάλλας, που ήταν και από τα ιδρυτικά μέλη, μαζί με τον Μανώλη Θεοδώρου. Για πρώτη φορά συμμετέχουν στη διοίκηση οι Βασίλης Μπλέτσας και Κώστας Μπιζίμης. Οι υπόλοιποι τρεις Παναγιώτης Σερεμέτης, Κώστα Παλαμάρας και Κώστας Παρασκευόπουλος ασχολούνται λιγότερα χρόνια με τα διοικητικά των παλαιμάχων. Το νέο διοικητικό σχήμα έχει ως εξής: Μανώλης Θεοδώρου πρόεδρος, Παναγιώτης Σερεμέτης α’ αντιπρόεδρος, Βασίλης Μπλέτσας β’ αντιπρόεδρος, Κώστας Μπιζίμης γενικός γραμματέας, Κώστας Παλαμάρας ταμίας, Κώστας Παρασκευόπουλος, Αργύρης Δάλλας υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων.

Στον πάγκο Μουλατσιώτης, Παπανικολόπουλος

Από τις πρώτες αποφάσεις της νέας διοίκησης, ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητικό δίδυμο της ομάδας των παλαιμάχων, του Νίκου Μουλατσιώτη και του Νικήτα Παπανικολόπουλου. Ο δεύτερος είναι και ο μακροβιότερος προπονητής των παλαιμάχων καθώς βρίσκεται σε αυτή τη θέση από το 2000.

Το φιλικό για Γαϊτανάρο

Η διοίκηση εξουσιοδότησε το Νίκο Μουλατσιώτη να έρθει σε επαφή με τη διοίκηση των παλαιμάχων του Μεσσηνιακού για να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του καθιερωμένου φιλικού στη μνήμη του Λυκούργου Γαϊτανάρου. Στο φιλικό αυτό που γίνεται για να τιμηθεί η μνήμη του ιστορικού προέδρου της Καλαμάτας, οι παλαίμαχοι της “Μαύρης Θύελλας” θα το αφιερώσουν στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Ηλίας Λαγογιάννη, που έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο και από την πλευρά τους οι παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού θα το αφιερώσουν στο επί σειρά ετών παράγοντας και πρόεδρο Τάκη Κυριακόπουλο, που επίσης έφυγε από τη ζωή στις 24 Ιουνίου.

Σε ότι αφορά την πρόταση για τη διεξαγωγή φιλικών με την ομάδα παλαιμάχων της Σπάρτης, το ένα στην πρωτεύουσα της Λακωνίας και το άλλο στην Καλαμάτα, είναι πολύ πιθανόν να γίνουν προς το τέλος Σεπτεμβρίου, κάτι που θα οριστικοποιηθεί σε επαφές που θα έχουν οι διοικήσεις των δύο σωματείων.