Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 12:59

ΜΕΘΩΝΗ: Δύο ανανεώσεις και τρία “διαζύγια”

Γράφτηκε από τον
ΜΕΘΩΝΗ: Δύο ανανεώσεις και τρία “διαζύγια”

 

Εντονη είναι η δραστηριότητα στο αγωνιστικό κομμάτι και συγκεκριμένα στη στελέχωση του έμψυχο δυναμικού της Μεθώνης.

Αρχικά η διοίκηση προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Φώτη Τομαρά (φωτό πάνω) την Τετάρτη, ενώ χθες πήρε σειρά ο Παναγιώτης Καγιανάς (φωτό κάτω). Ο Τομαράς είναι 25 ετών μεσοεπιθετικός και ο Καγιανάς 23 ετών και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ.

Χθες ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τρεις ποδοσφαιριστές τους Δημήτρη Κουτίβα, Παναγιώτη Παπανικολόπουλο και Στέλιο Ηλιόπουλο.

Για το τέλος της συνεργασίας με τους παραπάνω ποδοσφαιριστές η διοίκηση αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση: “Ο Α.Ο. Μεθώνης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους Δημήτρη Κουτίβα, Παναγιώτη Παπανικολόπουλο και Στέλιο Ηλιόπουλο για την προσφορά τους στην ομάδα και να τους ευχηθεί καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Και οι 3 τίμησαν τη φανέλα του Α.Ο.Μ. και συνέβαλαν τα μέγιστα στην απόλυτα επιτυχημένη πορεία της προηγούμενης σεζόν”.

Οι συζητήσεις των παραγόντων με τους παίκτες από το υπάρχον δυναμικό συνεχίζονται έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει σε σύντομο χρονικό διάστημα ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν και από εκεί και πέρα σε συνεργασία με τον προπονητή Βασίλη Κοσυφολόγο να προχωρήσουν σε κινήσεις ενίσχυσης.