Παρασκευή, 17 Ιούλιος 2020 11:18

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Συνεχίζει στα ερυθρόλευκα ο Σταύρος Σωτηρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Να κλείσουν το γρηγορότερο δυνατό το ρόστερ ώστε η ομάδα να δουλέψει με το σύνολο των ποδοσφαιριστών από την αρχή της προετοιμασίας θέλουν στον Τέλλο Αγρα...

Ο προπονητής Δημήτρης Λίτσας μαζί με τους διοικούντες βρίσκονται σε επαφές με παίκτες και σύντομα θα γίνουν γνωστές οι πρώτες μεταγραφές. Το θετικό είναι πως παρέμειναν όλοι σχεδόν οι παίκτες από το περσινό ρόστερ και υπάρχει μια βάση από έμπειρους, αλλά και νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Την Δευτέρα ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα των Γαργαλιάνων και ο Σταύρος Σωτηρόπουλος. Ο 20χρονος επιθετικός είχε πάει στον Αγρα πέρυσι τον Ιανουάριο από το Βλαχόπουλο και στα λίγα ματς που αγωνίστηκε έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής.
Ετσι οι διοικήσεις του Τέλλου Αγρα και του Βλαχόπουλου τα βρήκαν και έτσι ο Σωτηρόπουλος θα παραμείνει και τη νέα σεζόν, φιλοδοξώντας να κερδίσει θέση βασικού και να βοηθήσει στο σκοράρισμα.
Από εκεί και πέρα η ομάδα των Γαργαλιάνων κινείται για την απόκτηση αμυντικού χαφ, κεντρικού αμυντικού και τερματοφύλακα και υπάρχουν δύο περιπτώσεις που είναι σε καλό δρόμο.
Από το ρόστερ που έκλεισε την περσινή σεζόν, εκκρεμότητα υπάρχει μόνο με τον κεντρικό αμυντικό Σπύρο Πιχιγιόνι που δεν είναι σίγουρο αν θα συνεχίσει ή όχι να φορά τα “ερυθρόλευκα”.
Να σημειωθεί πως εδώ και δύο εβδομάδες έχουν ξεκινήσει προετοιμασία οι νεαροί παίκτες της ομάδας, υπό τις οδηγίες του προπονητή Δημήτρη Λίτσα.
Ο Αγρας σκοπεύει να στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στα δικά του παιδιά και είναι δεδομένο πως οι πιτσιρικάδες θα πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής τη νέα σεζόν, αφού ταλέντο υπάρχει και με το παραπάνω.
Η προετοιμασία της ομάδας αποφασίστηκε να ξεκινήσει την Δευτέρα 3 Αυγούστου, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του 39χρονου προπονητή.