Πέμπτη, 23 Ιούλιος 2020 12:03

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Πήρε τον Βλάχο από τον Πάμισο!

Γράφτηκε από τον

Τη δεύτερη μεταγραφή του ανακοίνωσε χθες ο Α.Ο. Διαβολιτσίου...

Παίκτης λοιπόν του ΑΟΔ είναι ο Στάθης Βλάχος που πριν λίγες ημέρες είχε μείνει ελεύθερος από τον Πάμισο. Να σημειωθεί πως ο 21χρονος μεσοεπιθετικός είχε συνεργαστεί στην ομάδα της Μεσσήνης με τον νυν προπονητή του Διαβολιτσίου Αλέξη Μαντζούνη. Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει:

“Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, ανακοινώνει σήμερα, την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Στάθη Βλάχου.
Γεννημένος το 1999, προέρχεται από την ακαδημία Παμίσου και από το 2016, στην πρώτη ομάδα.
Σε αυτά τα 4 χρόνια στον Πάμισο, έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Μεσσηνίας, (2017-2018)-(2019-2020) και την χρονιά 2018-2019 στην Γ’ εθνική, κατέγραψε 27συμμετοχές-2γκολ...
Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Στάθη, υγεία και επιτυχίες σου ευχόμαστε”.
Να θυμίσουμε πως η πρώτη μεταγραφή της Μεσσηνιακής ομάδας που θα αγωνιστεί για δεύτερη σερί σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής ήταν ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Αλέξανδρος Τσεπελέ από τον Ακράτητο.

Εμεινε και ο Σταματελόπουλος

Από εκεί και πέρα στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής με τη φανέλα του Α.Ο. Διαβολιτσίου θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Αρης Σταματελόπουλος. Ο ικανός μεσοαμυντικός ανανέωσε τελικά με τον ΑΟΔ παρότι στο τέλος Ιουνίου είχε ανακοινωθεί από τον... Πανθουριακό (όπως και ο Κωνσταντακόπουλος, που επίσης ανανέωσε).
“Οι ισχυροί δεσμοί δύσκολα σπάνε. Και την νέα αγωνιστική περίοδο, ο Άρης Σταματελόπουλος θα είναι μαζί μας στο ταξίδι της Γ εθνικής. Άρη καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και επιτυχίες...” αναφέρει η ανακοίνωση του Α.Ο. Διαβολιτσίου για την 9η κατά σειρά ανανέωση.
Θυμίζουμε, ότι έχουν συμφωνήσει και οι Μουλιάτος, Τζανετέας, Αθανασόπουλος, Γεωργιόπουλος, Μπαλόπουλος, Πιτσιλής, Κωνσταντακόπουλος και Φωτόπουλος.