Δευτέρα, 27 Ιούλιος 2020 12:11

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Πήρε Κοτσοβό, επέστρεψε ο Τσουκαλάς

Γράφτηκε από τον

 

Ενα ακόμα κομμάτι στο μεταγραφικό του παζλ πρόσθεσε ο Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Ο λόγος για τον Γιάννη Κοτσοβό, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο Ναύπλιο, αντίπαλο του ΑΟΔ στο περσινό πρωτάθλημα. Ο 20 χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ποσειδώνα Διδύμων και Ενωση Πελλάνας Καστορείου και αναμένεται να δώσει λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Κοτσοβός αποτελεί το τέταρτο κατά σειρά θερινό απόκτημα μετά τους Βλάχο, Τσεπελέ και Δήμα. Ακόμα η διοίκηση του Α.Ο. Διαβολιτσίου ανακοίνωσε την επιστροφή του Σωκράτη Τσουκαλά, ο οποίος είχε παραχωρηθεί για έξι μήνες στον Εθνικό Μελιγαλά. Ένα δικό μας παιδί ,ο Σωκράτης Τσουκαλάς ,επιστρέφει πάλι στην οικογένεια του Α.Ο.Διαβολιτσίου! Καλώς ήρθες Σωκράτη ,καλή ποδοσφαιρική χρονιά,με υγεία και επιτυχίες!", αναφέρει η ανακοίνωση για την επιστροφή του Τσουκαλά που αγωνίζεται ως επιθετικός.

Νέος γυμναστής ο Στέλιος Ηλιόπουλος

Ο καθηγητής φυσικής αγωγής Στέλιος Ηλιόπουλος θα είναι τη νέα σεζόν στο τεχνικό τιμ του ΑΟΔ, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση.

"Ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με τον 30χρονο καθηγητή φυσικής αγωγής Στέλιο Ηλιόπουλο,συμπατριώτη μας από το Κατσαρού. Απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης ,με μεταπτυχιακές σπουδές στην Μεγιστοποίηση Αθλητικής Απόδοσης όσο και στην Κλινική Άσκηση, αυτή την περίοδο είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ στο ίδιο τμήμα, με ειδίκευση και ερευνητικό αντικείμενο στο τομέα της Εργοφυσιολογίας. Πλούσιο ερευνητικό και συγγραφικό έργο,με πάρα πολλές παρουσιάσεις και δημοσιεύσεις σε Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια αθλητισμού. Στέλιο καλώς όρισες στην ομάδα μας ,καλή επιτυχία στο έργο σου!".