Δευτέρα, 03 Αύγουστος 2020 19:25

Super League 1: "Θέλουμε τηλεοπτικό συμβόλαιο για όλες τις ομάδες"

Γράφτηκε από τον

Την ελπίδα να έχουν όλες οι ομάδες τηλεοπτικό συμβόλαιο την επόμενη χρονιά εξέφρασε η SuperLeague 1, δίχως βέβαια να τίθεται θέμα μην έναρξης της σεζόν.

Μετά την ολοκλήρωση του διοικητικού συμβουλίου της Super League 1, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρεται στην ανάγκη για να έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο όλες οι ομάδες γiα να διεξαχθεί ομαλά και υπό συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού το επικείμενο πρωτάθλημα, ενώ έγινε και ενημέρωση για τη συνάντηση που αφορούσε την επιστροφή φιλάθλων στις κερκίδες. Τέλος, επιβεβαίωσε την επικύρωση της βαθμολογίας για τις θέσεις 7-14.

Όπως φάνηκε από την ανακοίνωση της Λίγκας, οι ομάδες εξέφρασαν ουσιαστικά την ευχή τους και την επιθυμία τους να έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, όμως αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει η αγορά, παρά την πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου στα μέλη του συνεταιρισμού. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα να μην ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα εξαιτίας αυτού του ζητήματος και οι ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας ελπίζουν να έχουν στέγη τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά:

"Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, επικυρώθηκε ομόφωνα (με συγκεκριμένες επιφυλάξεις των ΠΑΕ Ξάνθη και Πανιώνιος) η βαθμολογία για τις θέσεις 7 έως 14 του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020.

Ενόψει της αβεβαιότητας που αυτή τη στιγμή υφίσταται σε σχέση με την τηλεοπτική στέγη για πολλές ΠΑΕ - μέλη του συνεταιρισμού, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε κατά πλειοψηφία να εκδηλώσει προς κάθε κατεύθυνση τη βούληση και πεποίθηση του περί της ανάγκης ύπαρξης τηλεοπτικών συμβολαίων για όλες τις ομάδες προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά και υπό συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού το επικείμενο πρωτάθλημα.

Ενημερώθηκε το Δ.Σ. για τη συνάντηση της επιτροπής με τον Υφυπουργό Αθλητισμού περί επιστροφής φιλάθλων στις κερκίδες των γηπέδων της Super League, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου".

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ