Τρίτη, 29 Απρίλιος 2014 19:00

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Ζητεί διαιτητή τον Μπλάνα στο καθοριστικό ματς με Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον

Τον διαιτητή Γιώργο Μπλάνα προτείνει ο Α.Ο. Φαραί να σφυρίξει  το τελευταίο κρίσιμο ματς με το Διαβολίτσι που θα κρίνει την παραμονή στην Α' τοπική. Μάλιστα καλεί και τη διοίκηση του ΑΟΔ να δεχθεί αυτή την πρόταση. Η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης του Α.Ο. Φαραί αναφέρει:


"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω του κρίσιμου παιχνιδιού της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας την 4-5-2014 μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Διαβολιτσίου - Α.Ο. Φαραί, με το αποτέλεσμα του αγώνα να κρίνει παραμονή ή υποβιβασμό των ομάδων και λόγω των συχνών αδικιών (διαιτητικά λάθη) εις βάρος της ομάδας μας, βάζουμε την Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας όπως και την επιτροπή διαιτησίας της Ε.Π.Σ. να ορίσει τον κατά γενική ομολογία (αξιολογημένο διαιτητή) καλύτερο διαιτητή και κοινής αποδοχής από τα σωματεία κ. Γεώργιο Μπλάνα έτσι ώστε να διασφαλιστεί το δίκαιο παιχνίδι (50-50) αλλά και το κύρος του πρωταθλήματος, μιας και τόσα έχουν ακουστεί για το εν λόγω παιχνίδι, για αδικία της ομάδας μας. Καλούμε την συμπαθή ομάδα του Α.Ο. Διαβολιτσίου να αποδεχθεί αυτή την πρόταση για τον ορισμό του καλύτερου Μεσσήνιου διαιτητή Γεωργίου Μπλάνα για ένα δίκαιο και σωστό αγώνα.
Θα θέλαμε επίσης να προτείνουμε στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας για την ασφαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού τον ορισμό παρατηρητών αγώνα όπως και τον ορίζουν αξιολογημένο παρατηρητή διαιτησίας.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κόσμο μας όπως και τους Μεσσήνιους φιλάθλους ότι ο Α.Ο. Φαραί θα διεκδικήσει με ίσους όρους και με τίμιο αγώνα την παραμονή στην κατηγορία.
Ευχαριστούμε".