Παρασκευή, 14 Αύγουστος 2020 11:33

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Μετατέθηκε η έναρξη της προετοιμασίας

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Μετατέθηκε η έναρξη της προετοιμασίας

 

Μετά τον Δεκαπενταύγουστο θα ξεκινήσει τελικά προετοιμασία η Καλαμάτα, παρότι είχε ανακοινωθεί πως η “πρώτη” της μεγάλης ομάδας του νομού θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 14 Αυγούστου.

Η αναβολή της απόφασης από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων πήγε πίσω τον προγραμματισμό της Καλαμάτας.
Ετσι το πιθανότερο είναι η προετοιμασία να ξεκινήσει την Δευτέρα 17 Αυγούστου, χωρίς αυτό πάντως να είναι βέβαιο μιας και δεν έχει βγει σχετική ανακοίνωση από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ.
Οπως και να’ χει η προετοιμασία θα γίνει για μια εβδομάδα στην Καλαμάτα και ύστερα η αποστολή θα αναχωρήσει για το Πήλιο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του προπονητή Νίκου Αναστόπουλου.
Ετσι όπως είναι λογικό θα τροποποιηθεί και το πρόγραμμα με τα φιλικά που ήταν προγραμματισμένα και είχαν ανακοινωθεί.

Την Τετάρτη ξεκαθαρίζει
για τις κατηγορίες

Να θυμίσουμε πως η νέα συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 19 Αυγούστου. Εκεί θα ξεκαθαρίσει οριστικά τι θα γίνει με τα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Football League. Αυτό που θέλει η πλειοψηφία των ομάδων της Football League, μεταξύ των οποίων φυσικά και η Καλαμάτα, είναι να υπάρξει ενοποίηση των κατηγοριών και οι 34 ομάδες να χωριστούν σε δύο ομίλους των 17 ομάδων.
Η άλλη πρόταση που προκρίνουν οι περισσότερες ομάδες της Super League 2 είναι να διατηρηθούν οι δύο κατηγορίες, με τη Football League να έχει 16 ομάδες.

“Καθαρά” τα τεστ για κορονοϊο

Από εκεί και πέρα, αιματολογικές εξετάσεις καθώς και τεστ ανίχνευσης κορονοϊού πραγματοποίησαν χθες οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας, με επιτυχία όπως σημείωσε με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Καλαμάτα.
Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το επαναληπτικό τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού, όπως ορίζει το Πρωτόκολλο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.