Δευτέρα, 31 Αύγουστος 2020 12:29

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Φιλική νίκη στον Κάμπο, 3-1 την Α.Ε. Μάνης (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με τρεις διαφορετικούς σκόρερ και έχοντας καλύτερη εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, ο Α.Ο. Διαβολιτσίου νίκησε το Σάββατο 3-1 την Α.Ε. Μάνης σε φιλικό ματς στο γήπεδο του Κάμπου.

Ο ΑΟΔ στο δεύτερο τεστ της προετοιμασίας του άνοιξε το σκορ με τον Τσεπελέ και στη συνέχεια διπλασίασε τα τέρματά του με τον Μουλιάτο.

Η Α.Ε. Μάνης, που ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο, μείωσε σε 1-2 με τον Φετάχου και ο Γεωργιόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Ο Αλέξης Μαντζούνης δοκίμασε κάποια πράγματα που ήθελε να δει ενόψει των υποχρεώσεων σε κύπελλο και Γ' εθνική. Το ίδιο και ο Τάκης Δρούγας για τους Μανιάτες, που ετοιμάζονται για το πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Αντωνόπουλος, Γιαννής, Πουλάκος, Πολυμενέας, Κλουβάτος, Μπέρμπερι, Μιχαλέας, Μουστάκας, Χελάς, Αλεξανδρόπουλος, Π. Σπυρέας. Επαιξαν και οι Κλ. Σπυρέας, Φετάχου, Σκιάς, Κουκέας, Ξεροβάσιλας, Π. Πολυμενέας.

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Δήμας, Σταματελόπουλος, Φωτόπουλος, Μπαλόπουλος, Τζανετέας, Πιτσιλής, Μουλιάτος, Γκελγκέρια, Αθανασόπουλος, Τσεπελέ, Κοτσοβός. Αγωνίστηκαν και οι Κωνσταντακόπουλος, Σεντεμέντες, Γεωργιόπουλος.