Δευτέρα, 31 Αύγουστος 2020 12:52

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Αύριο ξεκινά προετοιμασία ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Διακοπές τέλος για τις αθλήτριες του Απόλλωνα Καλαμάτας, οι οποίες αύριο στις 7 το απόγευμα έχουν ραντεβού στο Κλειστό Γυμναστήριο του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας για να ξεκινήσουν την προετοιμασία του για τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Μια χρονιά που θα βρει τον Απόλλωνα σε ανώτερη κατηγορία, μιας και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία του στο χώρο του βόλεϊ, στην Pre League Γυναικών. Μια άγνωστη κατηγορία, η οποία σίγουρα είναι πιο δύσκολη και έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις, κάτι που σημειώνει και η διοίκηση της Καλαματιανής ομάδας σε ανακοίνωση της σχετικά με την έναρξη της προετοιμασίας, στην οποία επισημαίνεται ότι θα γίνουν και τα σχετικά τεστ που αφορούν στο κορονοϊό.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: “Την προσεχή Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στο κλειστό στάδιο Καλαμάτας θα ξεκινήσουμε και επίσημα την έναρξη προετοιμασίας της ομάδας μας ενόψει του δύσκολου και απαιτητικού πρωταθλήματος της Pre League Γυναικών. Θα έχουν προηγηθεί τα ειδικά τεστ covid-19 τα οποία θα πραγματοποιηθούν με τη συνεργασία του κέντρου υγείας Καλαμάτας και των κινητών μονάδων ΕΟΔΥ στην πόλη τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά στην άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα μας. Στη διάθεση του προπονητή μας κ. Μυτσκίδη θα βρίσκονται όλες οι αθλήτριες της ομάδας οι οποίες για πρώτη φορά θα βρεθούν όλες μαζί στο καθιερωμένο δείπνο που παραθέτει η ομάδα πριν την έναρξη της σεζόν σε κεντρικό σημείο της πόλης”.

Ο προπονητής Μπάμπης Μυτσκίδης, που από αύριο θα ξεκινήσει και επίσημα το κτίσιμο της ομάδας για τη συμμετοχή τη στην Pre League, θα έχει για συνεργάτες του, τις Μαρία Κωστοπούλου και Βιβή Τασιοπούλου, καθώς επίσης σε ειδικό ρόλο θα βρίσκεται ο Κώστας Κουτράκης.

Ο έμπειρος προπονητής θα στηριχθεί στη διάρκεια της χρονιάς στις Σοφία Καρακύκλα, Νίκη Κόλλια, Γωγώ Δεδούση, Ειρήνη Σακελλαρίου, Βασιλίνα Πετροπούλου, Καλλιόπη Αποστολοπούλου, Δανάη Μουρατίδη, Κωνσταντίνα Καραμούντζου, που ανανέωσαν τις συνεργασία τους, καθώς επίσης και στις αθλήτριες που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής σεζόν και είναι οι Σοφία Γκιαούρη, Αντζελα Παπά, Μαρία Κωνσταντοπούλου, Εβελίνα Μπεσή, Αθηνά Σωτηρίου, Νικαέλα Μαγιέφσκι.

Στο μεταξύ, χθες ένα από τα αποκτήματα του Απόλλωνα, η Πολωνοκαναδέζα Νικαέλα Μαγιέφσκι έφτασε στην Ελλάδα και την υποδέχτηκαν στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” η υπεύθυνη του τμήματος βόλεϊ Βίκυ Καραμπάτσου και η αθλήτρια Σοφία Καρακύκλα (φωτό).