Δευτέρα, 07 Σεπτέμβριος 2020 14:11

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΠΑΣ ΡΑΧΗΣ 3-0: Δυσκολεύτηκε, αλλά “καθάρισε” μετά το 70’ (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Απόλλωνας Καλαμάτας επικράτησε με 3-0 του ΠΑΣ Ράχης το Σάββατο στο γήπεδο Ασπροχώματος και προκρίθηκε στη γ’ φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου δυσκολεύτηκε απέναντι στην ομάδα της Ράχης που έδειξε καλά στοιχεία και φάνηκε πως θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής, αν και νεοφώτιστη.

Ο Απόλλωνας που έχασε πέναλτι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, πίεσε στο δεύτερο μέρος και εν τέλει βρήκε τη λύση μετά το 70’ με γκολ των Γιακουμή και Γκότση (2).

Στο 7’ ο Γιακουμής κέρδισε πέναλτι από τον Καπόγλη, όμως ο Τσέλα απέκρουσε την εκτέλεση του Μανωλόπουλου και κράτησε το μηδέν για την εστία του.

Ο ΠΑΣ Ράχης απείλησε με σουτ των Τρικουράκη και Καπόγλη στο πρώτο μέρος.

Ο Γιακουμής το 1-0 στο 71'

Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος πίεσαν την εστία της Ράχης και έχασαν ευκαιρίες με τους Βασιλόπουλο και Κάνιστρα.

Τελικά η λύση για τους ασπρόμαυρους ήρθε στο 71’ με τον Γιακουμή να σημαδεύει σωστά και με σουτ να νικά τον Τσέλα για το 1-0.

Αλλα δύο γκολ ο Γκότσης

Επτά λεπτά αργότερα ο Απόλλωνας έκανε το 2-0 με σουτ του Γκότση. Ο ίδιος παίκτης στο 88’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το ματς σφύριξε ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Σωτηρόπουλο και Βανικιώτη.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπαχράμης, Καρύδης, Δασκαλάκης, Περιβολάρης, Βασιλόπουλος, Κοσμόπουλος, Καραχάλιος, Μανωλόπουλος (75’ Γκότσης), Παναγάκης, Κάνιστρας, Γιακουμής.

ΠΑΣ ΡΑΧΗΣ: Μ. Τσέλα, Δ. Τσέλα (83’ Κοζομπόλης), Τριανταφυλλίδης, Καπογλης, Ζωγόπουλος, Παπαγεωργίου, Κωστέας (83’ Βαλτασάρος), Μπέγκα, Τρικουράκης, Γιαννόπουλος (52’ λ.τρ. Γεωργιόπουλος), Τσορόπουλος (λ. τρ. 35’ Πετσόπουλος).