Δευτέρα, 07 Σεπτέμβριος 2020 16:48

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 4-0: Ανετη επικράτηση των γηπεδούχων (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Εύκολο απόγευμα είχε το Σάββατο ο Πανθουριακός, ο οποίος επιβλήθηκε 4-0 του Ολυμπιακού Καλαμάτας στο “Σταύρος Παπαδόπουλος” και πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και κάποιες καλές στιγμές κατά τη διάρκεια του 90λεπτου, η ομάδα της Θουρίας έφτασε εύκολα στο επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει πολύ τον αγωνιστικό ρυθμό της. Ο Ολυμπιακός που την Τετάρτη ξεκίνησε την προετοιμασία του, δεν μπόρεσε να δείξει πολλά πράγματα στο ματς, αρκέστηκε στο να βγάλει την υποχρέωση και να αφοσιωθεί στην προετοιμασία τους για το πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.

Στο 16’ ο Οδεμισιώτης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μουσελίνο και πέτυχε έτσι το 1-0. Στο 32’ κόρνερ του Εμμανουήλ ο Τζούβελης δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα, που πήρε πορεία προς στο πίσω δοκάρι, εκεί κινήθηκε ο Γιαννακόπουλος και έκανε αμέσως το σουτ από κοντά, όμως έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ από τη συμβολή σχεδόν των δοκαριών. Στο 41’ μπροστινή μπαλιά του Εμμανουήλ στον Πουλάκο, αυτός μπήκε στη περιοχή έκανε το διαγώνιο σουτ για να αποκρούσει αρχικά ο Μουσελίνος και στην επαναφορά, ο επιθετικός του Πανθουριακού έγινε αποδέκτης της μπάλας και με κοντινό πλασέ “έγραψε” το 2-0. Στο 49’ ο Γιαννακόπουλος επιχείρησε το μακρινό σουτ, ο Μουσελίνος κινήθηκε στην πορεία της μπάλας, όμως δεν κατάφερε να γλιτώσει την εστία του από την παραβίαση και έγινε έτσι το 3-0. Στο 51’ ο Πουλάκος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 61’ ο Λυμπερόπουλος εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση στέλνοντας την μπάλα στο πίσω δοκάρι, ο Γιαννακόπουλος πρόλαβε και τη γύρισε στη μικρή περιοχή με τον Πουλάκο να κάνει το πλασέ όχι όπως θα ήθελε και έτσι πρόλαβε ο Μουσελίνος και μπλόκαρε, πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος. Στο 63’ ο Πουλάκος με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 4-0, σημειώνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Στο 71’ ο Πουλάκος έφτασε σχεδόν μέχρι την αντίπαλη περιοχή επιχείρησε με ψηλοκρεμαστό πλασέ να σκοράρει, όμως η μπάλα έσκασε μπροστά από την εστία του εξουδετερωμένου Μουσελίνου, πήρε ύψος κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ. Στο 79’ ο Λυμπερόπουλος προσπάθησε να σκοράρει με μακρινό σουτ όμως ο Μουσελίνος που εκτινάχθηκε στη δεξιά πλευρά της εστίας του, απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γκούμας με βοηθούς διαιτητές τις Στ. Τσαούση και Ε. Τσαούση.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Λίβας, Παντσιώτης (77’ Δημόπουλος), Καλύβας, Γιαννακόπουλος, Παπαγεωργίου (77’ Λεμπέσης), Λιόλιος, Μαράντος (52’ Λυμπερόπουλος), Οδεμισιώτης, Πουλάκος, Εμμανουήλ, Τσίκληρας (72’ Ράπτης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μουσελίνος, Ν. Βοσνάκης (51’ Κουπούζος), Ιατρόπουλος, Μαγουλιανίτης, Κούνης, Σταματελόπουλος, Κ. Βοσνάκης, Κουκούτσης (46’ Σκιάς), Σαραντόπουλος, Τζούβελης, Βέλμαχος.

Χρόνο συμμετοχή ο Λεμπέσης

Την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Πανθουριακού έκανε ο Σπύρος Λεμπέσης, που αγωνίστηκε ως αλλαγή για περίπου 13’ αντικαθιστώντας το Ν. Παπαγεωργίου. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τα Πράσινα Πουλιά και αγωνίζεται ως μπακ και στις δύο πλευρές.