Δευτέρα, 07 Σεπτέμβριος 2020 17:13

Ξεκινά προετοιμασία ο Ατρόμητος Πλατύ

Γράφτηκε από τον

 

Την προετοιμασία του για τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά θα ξεκινήσει σήμερα ο Ατρόμητος Πλατύ.

Η πρώτη συνάντηση έχει οριστεί για τις 6.15 μ.μ. στο γήπεδο της Μικρομάνης, εκεί όπου θα γίνει η γνωριμία ανάμεσα στους παλιούς παίκτες και τους νέους που αποκτήθηκαν στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής σεζόν. Στη συνέχεια αφού μοιραστεί το αθλητικό υλικό στους ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες με σύντομη ομιλία τους, ενημερώσουν τους ποδοσφαιριστές για τους στόχους που έχει η ομάδα τη φετινή περίοδο, θα ακολουθήσει ενημέρωση από το νέο προπονητή Γιώργο Γαλανόπουλο, σχετικά με το πρόγραμμα των προπονήσεων στη διάρκεια της προετοιμασίας. Μετά τις ομιλίες ο προπονητής και οι παίκτες που απαρτίζουν το φετινό έμψυχο δυναμικό του Ατρόμητου, θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουν την πρώτη προπόνηση για την αγωνιστική χρονιά 2020-2021.

Ο προπονητής Γιώργος Γαλανόπουλος θα έχει στη διάθεση του καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, σχεδόν όλους τους παίκτες από την προηγούμενη σεζόν, αλλά και πολλούς καινούργιους που εντάχθηκαν στη ομάδα από το μεταγραφικό παζάρι.

Ο Ατρόμητος θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής και στον 2ο όμιλο, όπως προέκυψε από το χωρισμό των ομάδων με βάση τα γεωγραφικά κριτήρια.