Κυριακή, 04 Μάιος 2014 23:39

Με την πλάτη στον τοίχο ο Μεσσηνιακός (0-0 με Αρη Αιτωλικού)

Γράφτηκε από τον

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε σήμερα στο Μεσολόγγι ο Μεσσηνιακός, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Αρη Αιτωλικού. Ετσι παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον ζητά ένα μικρό θαύμα για να αποφύγει τον υποβιβασμό.


Η καλαματιανή ομάδα είναι στο -2 από την 8η προνομιούχο θέση και ενώ απομένουν μόλις 3 αγωνιστικές για το φινάλε της Γ' εθνικής. Με άλλα λόγια θέλει το απόλυτο των βαθμών και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Αν κέρδιζε χθες θα ισοβαθμούσε με την Κόρινθο, όμως η εμφάνισή του ήταν τουλάχιστον μέτρια.  Πολλοί έμπειροι παίκτες δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και ο Αρης παρότι καταδικασμένος σε υποβιβασμό μπόρεσε έχοντας πάθος να πάρει το βαθμό. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν μόλις 12 παίκτες.
Ο Μεσσηνιακός δημιούργησε ευκαιρίες, όμως δεν είχε την ουσία.
Στο 8' ο Τσουλάκος εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα πέρασε άουτ από τη συμβολή των δοκών.
Στο 16' από γύρισμα του Χελά, ο Βιτάλι πλάσαρε άουτ, ενώ ο Τσουλάκος στο 23' πλάσαρε άουτ σε τετ α τετ.
Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές στο 3' με το φάουλ του Μακρή, το οποίο απέκρουσε ο Κυριακόπουλος και στο 16' με το σουτ του Χονδρογιάννη που κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μεσσηνιακός είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά οι όποιες προσπάθειές τους σταματούσαν έξω από την περιοχή. Οσο περνούσε ο χρόνος μεγάλωνε και το άγχος και ο Μεσσηνιακός δεν μπορούσε να βρει το γκολ.
Στο 78' ο Χελάς σούταρε ψηλά άουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, ενώ νωρίτερα στο 51' ο Κυριακόπουλος είχε αποκρούσει το σουτ του Τουρλίδα.
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: Δούρος, Μακρής, Χονδρογιάννης, Σωτηρόπουλος (60’ Βασιλάρης) Πατσέας, Μπερερής, Καβαλιέρης, Παλιάτσας, Γαβρίνας, Βαλμάς, Τουρλίδας.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ:  Κυριακόπουλος, Τσουκάλης (83’ Μερκούρης) Κουρέας, Μπιζίμης, Μπιμπίρης, Μπεγέτης, Αργυρόπουλος, Σπανός (80’ Κουκούτσης) Βιτάλι, Τσουλάκος, Χελάς (85’ Πουλάκος).