Δευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2020 10:35

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 1-3 παράταση (1-1 κ.α): Με Μουλιάτο στα προημιτελικά (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Με το εισιτήριο της πρόκρισης για τους “8” του κυπέλλου Μεσσηνίας, έφυγε χθες από την Κορώνη ο Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Ο ΑΟΔ επικράτησε με 3-1 του Ακρίτα στην παράταση (1-1 κ.α) χάρη σε γκολ των Μουλιάτου και Γεωργιόπουλου. Ο Μουλιάτος είχε βρει δίχτυα και στην κανονική διάρκεια, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Μπίζο και χρειάστηκε το έξτρα ημίωρο για να αναδειχθεί νικητής. Εκεί το Διαβολίτσι που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία, εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και έφθασε στη νίκη, καθώς η ομάδα της Κορώνης έπαιζε από το 75ο λεπτό με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σπανού με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Από το κόρνερ του Σπανού, ο Μπίζος στο 65’ είχε ισοφαρίσει με κεφαλιά το γκολ του Μουλιάτου στο 50’ με διαγώνιο σουτ.

Ο Μουλιάτος επίσης με διαγώνιο σουτ στο 5ο λεπτό της παράτασης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο Διαβολίτσι που “κλείδωσε” την πρόκριση στο 108’ με ωραίο σουτ του Γεωργιόπουλου έξω από την περιοχή.

Ηταν ένα ματς που πήγε στη δύναμη και στις μονομαχίες, με την Κορώνη να μάχεται μέχρι το τέλος για την πρόκριση και το Διαβολίτσι να δείχνει την ποιότητα του ως ομάδα Γ’ εθνικής.

Το ματς διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς τους Μπουρίκα και Τσοπανάκη.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σταθάς, Μπίζος, Κουτσουμπός, Ιμεράσι (85’ λ.τρ. Πέτσι), Παναγιωτόπουλος, Τσιμικλής, Τσάνι, Μάραντος (70’ Σταμάτης), Μουτζούρης, Σπανός. Μερκούρης (120’ Τσουκάτος).

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Δήμας, Αρ. Σταματελόπουλος (119’ Βλάχος), Φωτόπουλος, Μπαλόπουλος, Τζανετέας, Πιτσιλής (116’ Κυριακούλης), Μουλιάτος (105’ Κοτσοβός), Γκελγκέρια, Αθανασόπουλος (65’ Σετεμέντες), Τσεπελέ (91’ Γεωργιόπουλος), Τσουκαλάς (65’ Χότζα).