Δευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2020 15:40

ΔΩΡΙΟ – Α.Ε. ΛΟΓΓΑΣ 3-2: Νέα εντός έδρας πρόκριση

Γράφτηκε από τον

 

Μετά τους νέους της Καλαμάτας, το Δώριο νίκησε χθες στην έδρα του και την Α.Ε. Λογγάς (3-2) και βρίσκεται στους “8” του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο χάρη σε τέρματα του Γεωργιόπουλου, αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο δεύτερο 45λεπτο. ο Λυμπερόποιυλος πέτυχε επίσης δύο γκολ και η αγωνία για την πρόκριση κράτησε μέχρι το φινάλε.

Το σκορ άνοιξε στο 20ο λεπτό με προβολή του Γεωργιόπουλου. Ο ίδιος παίκτης στο 45’ με σουτ από τη μεσαία γραμμή ξεγέλασε τον τερματοφύλακα και έγραψε το 2-0. Στο 50’ ο Λυμπερόπουλος με σουτ μείωσε σε 2-1 για την Α.Ε. Λογγάς. Στο 57’ ο Γκρίτζαλης έκανε επίσης με σουτ το 3-1, αλλά στο 78’ ο Λυμπερόπουλος και πάλι σημείωσε με σουτ το 3-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Το σκορ ωστόσο δεν άλλαξε, με τις δύο ομάδες να τελειώνουν τον αγώνα με δέκα παίκτες. Στο 90’ αποβλήθηκαν από τον ρέφερι Τσουλάκο οι Βεσέλης και Σπυρόπουλος γιατί είχαν διαπληκτισμό.

Το ματς διαιτήτευσε ο Τσουλάκος με βοηθούς την Τσαούση και τη Ρηγοπούλου.

ΔΩΡΙΟ: Πλακουδάκης, Παπαδέας, Γεωργιόπουλος, Μπόρα, Κ. Κοσμάς, Γκογκοάσα Γκρίτζαλης, Μ. Κοσμάς, Βεσέλης, Τσιμπούρης, Μωράκης.

Α.Ε. ΛΟΓΓΑΣ: Βαρβεράκης, Κουτσουμπός, Βάγιας, Μπουτιέρος, Καραμπέτσος (60’ Τζούμπα) Κυριόπουλος, Μπλάνας, Κορέτα, (75’ Γελαδάς) Σούσα, Σπυρόπουλος, Λυμπερόπουλος.