Δευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2020 16:55

Το Στέφανο Ταχταμπά πήρε ο Ατρόμητος Πλατύ

Γράφτηκε από τον

 

Την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του συνέχισε ο Ατρόμητος Πλατύ, ο οποίος προχώρησε στην απόκτηση του Στέφανου Ταχταμπά.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στο Νέο Αρι και επιστρέφει μετά από έναν χρόνο στην ομάδα στον Ατρόμητο. Επιθυμία της διοίκησης είναι να επιστρέψουν στην ομάδα όλα τα παιδιά του χωριού και αυτό γίνεται πράξη και με την επιστροφή του Στέφανου Ταχταμπά. Αυτό αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση της η διοίκηση: “Ανακοινώνουμε την απόκτηση του τερματοφύλακα Ταχταμπά Στέφανου προερχόμενος από την ομάδα του Νέου Άρι. Καλωσορίζουμε τον Στέφανο στην γνωστή για αυτόν οικογένεια του Ατρόμητου Πλατύ και ευχόμαστε να έχει μια καλή σεζόν με υγεία. Μετά από 1 χρόνο απουσίας του ο Στέφανος επιστρέφει ξανά. Στόχος-Επιθυμία της διοίκησης ήταν και είναι, όπως έχουμε ξαναπεί, τα παιδιά του χωριού να γυρίσουν στην ομάδα που όλοι αγαπάμε και σιγά σιγά παίρνει σάρκα και οστά.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί για το καλό της ομάδας μας!!!”.

Με την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα, ο Ατρόμητος έχει φτάσει τις 12 μεταγραφές. Συγκεκριμένα έχει αποκτήσεις τους Γιώργο Λίνα, Παναγιώτη Γεωργομήτρο, Νικήτα Δαλκαφούκη, Νίκο Κατσιώλη, Βασίλη Μιχάλακα, Γιώργο Αλεβίζο, Γιώργο Ταχταμπά, Αλέξανδρο Πύλιο, Βαγγέλη Ψαρρέα, Δημήτρη Δουβίκα, Δημήτρη Ρηγανάκο και Στέφανο Ταχταμπά.