Δευτέρα, 05 Μάιος 2014 21:15

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Εκτός ομάδας ο Γιάννης Καλογερόπουλος

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Εκτός ομάδας ο Γιάννης Καλογερόπουλος

Εκτός ομάδας τέθηκε μέχρι νεοτέρας ο Γιάννης Καλογερόπουλος εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος (παραβίασε το ωράριο).

Ο καλαματιανός μεσοαμυντικός της "Μαύρης Θύελλας"  ήταν εκτός αποστολής στο ματς με τη Μανωλάδα και το πιθανότερο είναι να μην συμμετέχει στις υποχρεώσεις της μέχρι το τέλος της σεζόν.
Στα αγωνιστικά σήμερα έγινε ένα χαλάρωμα στο Στάδιο, με τους Καλαντζή και Ηλιόπουλο να κάνουν μασάζ, ενώ άδεια είχαν πάρει οι Λιόλιος, Σκόνδρας, Μαρτίνος, Βασιλόπουλος και Γεωργακόπουλος.
Την Τρίτη υπάρχει ρεπό αλλά το πρωί θα κάνουν πρόγραμμα οι τερματοφύλακες και το απόγευμα όποιοι παίκτες θέλουν θα κάνουν προπόνηση.
Για το ματς με το Μεσολόγγι γυρίζει ο Λιόλιος που εξέτισε την ποινή του, ενώ θα λείψει ο τιμωρημένος Σκαρλάτος.
Οσο για τον Τσόπελα έχει κάνει μαγνητική και σήμερα θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα για το μέγεθος του τραυματισμού του

Την Τετάρτη το φιλικό με
την Εθνική Ενόπλων

Από εκεί και πέρα την Τετάρτη η Καλαμάτα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό την Εθνική Ενόπλων στις 5.30 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο. Μάλιστα η Εθνική Ενόπλων, στην οποία προπονητές είναι οι Βασίλης Βούζας και Αλβέρτος Παπαδάκης, θα παρουσιαστεί με ορισμένα μεγάλα ονόματα όπως οι Σιόβας και Μανωλάς του Ολυμπιακού και με άλλους παίκτες που παίζουν σε ομάδες της Σούπερ Λίγκα.
Σε αυτό το ματς ο Μίλτος Γκόφας θα δοκιμάσει ορισμένα νεαρά παιδιά από ομάδες της Α' τοπικής Μεσσηνίας, 4-5 τον αριθμό.