Δευτέρα, 05 Μάιος 2014 21:31

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Τέλος ο Βιτάλι που γυρίζει στη Βραζιλία!

Γράφτηκε από τον

Παρελθόν αποτελεί για τον Μεσσηνιακό ο Μαουρίτσιο Βιτάλι που στην προπόνηση της Δευτέρας είπε στους ανθρώπους της ομάδας πως πρέπει για οικογενειακούς λόγους να επιστρέψει άμεσα στην πατρίδα του, τη Βραζιλία!

Ετσι η συνεργασία με τον 26χρονο Βραζιλιανό λύνεται πρόωρα και αυτή είναι μία σημαντική απώλεια για τον Δημήτρη Τσάκωνα στις 3 τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα ο Μεσσηνιακός, που αποδεικνύεται ιδανικός αυτόχειρας μιας και με τον υποβιβασμένο Αρη Αιτωλικού πέταξε άλλους δύο βαθμούς, έχει μπροστά του τώρα το δύσκολο ματς με τον Παναργειακό στην έδρα του και καλείται να το πάρει για να τα παίξει όλα για όλα την άλλη εβδομάδα στην Κάτω Αχαγιά με την Αχαϊκή.
Το ευχάριστο είναι πως υπάρχουν πολλές και σημαντικές επιστροφές παικτών σε αυτό το ματς με τον Μεσσηνιακό να αγωνίζεται πλήρης μετά από πολύ καιρό. Συγκεκριμένα εξέτισαν την ποινή τους οι Ταχματζίδης, Νινιός, Κουρεντζής και Δασκαλάκης, ενώ και ο Μπαστακός θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Σήμερα οι "πράσινοι" προπονήθηκαν το απόγευμα στο γήπεδο τους και το ίδιο θα γίνει και την Τρίτη, αν και τις περισσότερες φορές τη συγκεκριμένη ημέρα δινόταν ρεπό.