Τρίτη, 06 Μάιος 2014 20:42

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ολα έτοιμα για την αυριανή φιέστα

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Ολα έτοιμα για την αυριανή φιέστα

 

Ημέρα γιορτής είναι η αυριανή για τον Πάμισο, καθώς σε φιλικό με την Ανδρούσα θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' τοπικής. Η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή από τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ Αριστείδη Σταθόπουλο θα γίνει μάλιστα πριν από την έναρξη του αγώνα.


Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης και οι Νησιώτες περιμένουν από τον κόσμο να ανταποκριθεί στο κάλεσμα. Η είσοδος για τον κόσμο θα είναι ελεύθερη  Παράλληλα με την απονομή θα βραβευτούν από τον Πάμισο και 4 πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας της Μεσσήνης που φέτος ήταν στην Ανδρούσα.
Ο λόγος για τον προπονητή Κώστα Καλογερόπουλο, τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Γκούνη (αρχηγό της ομάδας), Γιώργο Λάζαρη και τον παράγοντα Κώστα Σταθόπουλο, καθώς και η ομάδα για τη φετινή της πορεία.


Το μυαλό στα μπαράζ ανόδου


Ο Πάμισος θα γιορτάσει αύριο τον τίτλο, αλλά τα πανηγύρια δεν μπορούν να κρατήσουν πολύ, μιας και την προσεχή Κυριακή ξεκινούν τα μπαράζ ανόδου για τη Γ' εθνική. Γι΄ αυτό και χθες οι "πράσινοι" προπονήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο.
Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας θα κάνουν πρεμιέρα εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ερμή Κιβερίου, ο οποίος έκοψε πρώτος το νήμα στην Α' κατηγορία της Αργολίδας. Για την ώρα είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Ηλιόπουλου, ο οποίος έχει πρόβλημα στο γόνατο και προσμένει το αποτέλεσμα των εξετάσεων για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.
Οπως και να 'χει η ομάδα της Μεσσήνης θα προσπαθήσει να μπει με το…. δεξί σ' αυτό το μίνι πρωτάθλημα όπου στο τέλος θα προβιβαστεί  μόνο η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας.