Τρίτη, 06 Μαϊος 2014 20:48

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Εχασε τον Βιτάλι, αλλά επιστρέφουν 4 με Παναργειακό

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Εχασε τον Βιτάλι, αλλά επιστρέφουν 4 με Παναργειακό

Τρεις μόλις αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, αλλά ο Μαουρίτσιο Βιτάλι δεν μπορούσε να… περιμένει μέχρι το τέλος. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ζήτησε από τη διοίκηση να αποχωρήσει λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος που τον αναγκάζει να επιστρέψει στην πατρίδα του. Οι άνθρωποι του Μ.Γ.Σ. βλέποντας ότι ο παίκτης εδώ και μέρες δεν είναι συγκεντρωμένος στην ομάδα, το δέχτηκαν και ο Βιτάλι αποτελεί από τη Δευτέρα οριστικά παρελθόν.


Ετσι η καλαματιανή ομάδα χάνει για τα  πιο κρίσιμα ματς του πρωταθλήματος τον βασικό της επιθετικό, ο οποίος όμως κυμάνθηκε στη μετριότητα.
Προσπάθησε μεν, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι ότι και ο Μεσσηνιακός στο δεύτερο γύρο είναι απογοητευτικός και  πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.
Το θετικό ενόψει του αγώνα με τον Παναργειακό είναι ότι επιστρέφουν 4 ποδοσφαιριστές.
Ο Δήμος Νινιός που καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, ο Σπύρος Δασκαλάκης που αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα της αμυντικής γραμμής, ο κεντρικός αμυντικός Βαγγέλης Κουρεντζής και ο επιτελικός μέσος Αλέξανδρος Ταχματζίδης. Απαντες ήταν στα τελευταία παιχνίδια τιμωρημένοι και η επιστροφή τους ικανοποιεί τον Δημήτρη Τσάκωνα. Οσον αφορά τον Αγγελο Μπαστακό, ταλαιπωρείται από τραυματισμό, αλλά υπάρχουν πιθανότητες να προλάβουν το παιχνίδι.

Χωρίς περιθώρια

Η προετοιμασία για τον Παναργειακό θα ξεκινήσει αύριο, μιας και σήμερα υπήρχε ρεπό.
Ο Μεσσηνιακός μετά την ισοπαλία με τον Αρη Αιτωλικού δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για απώλειες βαθμών. Για να μείνει στη Γ' εθνική θέλει πλέον το "3 στα 3" και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Με άλλα λόγια η παραμονή δεν εξαρτάται από αυτόν.
Κάτι που έχουν συνειδητοποιήσει άπαντες στο Μεσσηνιακό, αλλά τονίζουν ότι θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες που υπάρχουν.